JEZIVO PREDSKAZANJE! Kejt Midlton se pre saznanja da ima RAK sastala sa bolesnom devojčicom Milom! Evo šta joj je tada rekla

Autor:

Svet

23.03.2024

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Princeza od Velsa šokirala je poput kralja Čarlsa Veliku Britaniju užasnom vešću

JEZIVO PREDSKAZANJE! Kejt Midlton se pre saznanja da ima RAK sastala sa bolesnom devojčicom Milom! Evo šta joj je tada rekla

Foto: Tanjug/AP

Kejt Midlton privukla je posebnu pažnju kada je nedavno posetila ragbi utakmicu

Princeza od Velsa Kejt Midlton saopštila je javnosti da ima rak.

Ispostavilo se da teorije zavere o njenom zdravlju nisu bile samo teorije zavere, budući da je bilo dosta onih koji su po društvenim mrežama opravdano tvrdili da se supruga princa Vilijama povukla u ilegalu jer joj sigurno "zaista nije dobro".

Nakon što je naciji saopštila šta se dešava, neki su se prisetili da na društvenim mrežama okače snimak s kraja 2022. godine kada je Kejt posetila petogodišnju devojčicu Milu.

Mila je tada bolovala od leukemije i Kejt je došla da joj pruži podršku.

Video možete pogledati OVDE.

Princeza od Velsa kada je obukla roze haljinu kako bi upoznala bolesnu devojčicu a boja je odabrana jer je Mili omiljena.

Kejt tada nije smela da je zagrli zbog koronavirusa, ali joj je rekla da jako želi da je pomazi, a njihov susret je posebno sada dirnuo svet zbog bolesti s kojom se princeza trenutno suočava.

Kejt je tada, onako usput, rekla devojčici da "ne može nikako ni da zamisli kako se Mila sada oseća".

Dve godine kasnije, Kejt se našla na njenom mestu.

Kejt Midlton sada je rekla kako je rak otkriven u ranoj fazi lečenja te da je bolest pronađena da postoji preko testova.

Ispričala je da joj je dijagnoza bila veliki šok te da je iza nje nekoliko neverovatno teških meseci, ali pokušala je i da umiri javnost.

"Dobro sam i svakim danom postajem jača", izjavila je Kejt.

U princezinoj izjavi objašnjava se da kada je u januaru bila na operaciji abdomena, nije se znalo da postoji rak.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading