GAĐANO SEDIŠTE SLUŽBE BEZBEDNOSTI UKRAJINE! Balističke rakete doletele sa Krima na Dan SBU!

Autor:

Svet

25.03.2024

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navodi se da se danas u Ukrajini obeležava Dan SBU.

GAĐANO SEDIŠTE SLUŽBE BEZBEDNOSTI UKRAJINE! Balističke rakete doletele sa Krima na Dan SBU!

Foto: Tanjug/AP, pixabay.com

Izvori iz Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) pčotvrdili su za Kijev post da je da su dve balističke rakete ispaljene sa Krima na ukrajinsku prestonicu i da im je cilj bilo sedište SBU.

Navodi se da se danas u Ukrajini obeležava Dan SBU.

Kijev post navodi da je Rusija raketama zato namerno gađala sedište ukrajinske službe gde se nalaze visokorangirani oficiri SBU.

Uskoro opširnije...

PODSEĆANJE

U dramatičnom događaju koji je zavio u crno Nacionalni medicinsko-hirurški centar "Pirogov" u Moskvi, oko 700 ljudi je evakuisano zbog pretnje eksplozijom. Ova bolnica ne samo da pruža medicinsku pomoć, već je u njoj hospitalizovane i žrtve terorističkog napada u Krokusu, što je dodatno pojačalo napetost u vezi sa ovom pretnjom.

Prijava o bombi

Prema informacijama sa Telegram kanala "Šot", bolnica je primila pismo koje je ukazivalo na postojanje bombe unutar njenih zidova. Navodno, četiri ranca sa improvizovanim eksplozivnim napravama su ostavljena na nekoliko spratova, a tajmeri su bili podešeni na 40 minuta. Ova zastrašujuća pretnja izazvala je paniku među osobljem i pacijentima, što je dovelo do hitne evakuacije.

Reakcija hitnih službi

Hitne službe su odmah reagovale i stigle na lice mesta, preduzimajući sve potrebne mere kako bi ispitali verodostojnost ove pretnje. Pitanje koje se sada postavlja je da li je ova dojava tačna ili je možda reč o lažnoj dojavi koja je izazvala paniku među ljudima.

Evakuacija osoblja i pacijenata

S obzirom na ozbiljnost situacije, sva osoblja i pacijenti su odmah evakuisani iz bolnice. Ova hitna akcija sprovedena je kako bi se osigurala njihova bezbednost u slučaju da pretnja bude stvarna.

Ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati i da li će se ova zastrašujuća pretnja ispostaviti kao lažna uzbuna ili ozbiljna opasnost po živote ljudi. Sve oči su uprte ka nadležnim organima kako bi se otklonila pretnja i osigurala sigurnost svih uključenih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading