OVO JE ISTINA O BOLESTI KEJT MIDLTON, OŽILJAK PRIKRIVA KOSOM! Zbog jednog DETALJA na fotografiji svi misle da je već imala TUMOR! (FOTO)

Autor:

Svet

24.03.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osim trenutne borbe sa rakom, javnost je podsetila na Kejtine pređašnje zdravstvene probleme.

OVO JE ISTINA O BOLESTI KEJT MIDLTON, OŽILJAK PRIKRIVA KOSOM! Zbog jednog DETALJA na fotografiji svi misle da je već imala TUMOR! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Kejt Midlton privukla je posebnu pažnju kada je nedavno posetila ragbi utakmicu

Nakon višemesečnih spekulacija, Kejt Midlton je konačno otkrila javnosti svoju borbu sa opakom bolešću. Vest da omiljena princeza ima kancer došla je kao veliki šok, kako njoj i njenom suprugu princu Vilijamu, ali su oboje odlučili da se suoče sa ovom privatnom borbom otvoreno i hrabro.

Podrška porodice i borba sa bolešću

U emotivnoj video poruci snimljenoj u Vindzoru, Kejt je otkrila da je tokom oporavka od planirane operacije abdomena saznala za dijagnozu raka. Ova vest je posebno potresla porodicu, ali su Kejt i Vilijam uložili napore da objasne situaciju svojoj deci na način koji će im biti razumljiv i da im pruže sigurnost i podršku u ovim teškim trenucima.

Foto: https://www.profimedia.rs/

Kejt Midlton

Borba sa jutarnjim mučninama i trudnoćom

Osim trenutne borbe sa rakom, javnost je podsetila na Kejtine pređašnje zdravstvene probleme. Tokom trudnoća sa svojom decom, Kejt se suočila sa jakim jutarnjim mučninama, što je dovelo do kratkotrajne hospitalizacije. Ova stanja su zahtevala posebne mere opreza i ranije objavljivanje trudnoće kako bi se osiguralo adekvatno lečenje i praćenje njenog zdravlja.

Teorije zavere i borba sa mentalnim zdravljem

Kejt Midlton je takođe bila predmet različitih teorija zavere, a mediji su spekulisali o zavojima i flasterima koje su povremeno nosile na rukama. Postojala je sumnja da je ovo povezano sa poremećajem ishrane, tačnije bulimijom. Iako ove teorije nikada nisu potvrđene, javnost je bila zainteresovana za ovu temu, posebno imajući u vidu važnost mentalnog zdravlja članova kraljevske porodice, prenosi Wanted.rs.

Foto: Credit: I-Images / Zuma Press / Profimedia

Kejt Midlton uhvaćena sa flasterima na ruci

Otkrivanje ožiljka i emotivna priča iz detinjstva

Jedna od manje poznatih činjenica o Kejt Midlton je njen ožiljak iza uha, koji se retko viđa zbog pažljivo odabrane frizure.

Otkriveno je da je ovo posledica operacije koju je imala kao dete, kada je lečila benigni tumor na glavi. Ova emotivna priča iz detinjstva dodatno je osvetlila javnosti ličnu borbu princeze Kejt i istakla njenu hrabrost i snagu u suočavanju sa izazovima.

Kejt Midlton je svojom iskrenošću i hrabrošću inspirisala mnoge, dok je podrška porodice i javnosti postala važan oslonac u njenoj borbi sa opakom bolešću. Ova priča nas podseća da su unutrašnja snaga i ljubav bližnjih ključni faktori u borbi sa izazovima života, čak i kada ste deo kraljevske porodice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading