"SVAKAKO ĆEMO SE SNAĆI, DRAGA MOJA" Prvo pojavljivanje u javnosti ćerke Navlajnog nakon smrti oca, Julija uputila potresnu poruku

Autor:

Svet

22.02.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Daša i njen brat Zahar ne pojavljuju se na javnim nastupima otkako je prošlog petka objavljena tragična vest o smrti njihovog oca.

"SVAKAKO ĆEMO SE SNAĆI, DRAGA MOJA" Prvo pojavljivanje u javnosti ćerke Navlajnog nakon smrti oca, Julija uputila potresnu poruku

Foto: Tanjug/AP

Ćerka Alekseja Navaljnog, Daša (23), u četvrtak je prvi put viđena od smrti oca u arktičkoj zatvorskoj koloniji krajem prošle nedelje.

Supruga preminulog opozicionog političara, Julija, postavila je na društvene mreže selfi sa svojom ćerkom sa porukom ljubavi i podrške.

Julija Navaljna postavila je fotografiju na društvenu mrežu X na kojoj je pored svoje ćerke.

Uz fotografiju, Julija je napisala poruku.

- Draga moja devojko. Doletela sam ovde da te zagrlim i podržim. Tako jaka, hrabra i izdržljiva. Svakako ćemo se snaći draga moja. Tako je dobro što si uz mene. Volim te - uputila je Julija svojoj ćerki, studentkinji Stenford Univerziteta u Americi.

Daša i njen brat Zahar ne pojavljuju se na javnim nastupima otkako je prošlog petka objavljena tragična vest o smrti njihovog oca, piše Dejli mejl.

Julija Navaljna bila je prošle nedelje u Minhenu kada je saznala za smrt svog supruga.

Ubrzo nakon toga objavila je video na mreži X u kojem je rekla da će nastaviti rad svog supruga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading