"ZAUSTAVITE GA, KREĆE U UBILAČKI POHOD" Dramatično upozorenje političkog aktiviste, tvrdi da Putin ima 12 imena za odstrel

Autor:

Svet

21.02.2024

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Upozorenje dolazi nakon što je Julija Navaljna optužila predsednika Rusije, Vladimira Putina, za ubistvo njenog muža.

"ZAUSTAVITE GA, KREĆE U UBILAČKI POHOD" Dramatično upozorenje političkog aktiviste, tvrdi da Putin ima 12 imena za odstrel

Foto: Tanjug/Ap, Shutterstock

Britanski investitor i politički aktivista američkog porekla, Bil Brauder, tvrdi da će Vladimir Putin pokrenuti "ubilački pohod" protiv svojih neprijatelja u Britaniji.

Kritičar Kremlja je istakao da je predsednik Rusije "izgubio svaku uzdržanost" od smrti Alekseja Navaljnog i da ima najmanje 12 imena na svojoj listi.

Takođe, upozorio je da se Putin mora zaustaviti.

Govoreći za Miror, on je rekao da je sumnjiva smrt Navaljnog "promenila igru" za Putina i da su kritičari ruskog lidera izloženi povećanom riziku da budu ubijeni.

Upozorenje dolazi nakon što je Julija Navaljna optužila predsednika Rusije, Vladimira Putina, za ubistvo njenog muža, tvrdeći da je otrovan i da ruske vlasti pokušavaju da prikriju atentat odbijanjem da predaju njegovo telo.

Brauder tvrdi da da se ruski predsednik ohrabrio nakon smrti Navaljnog.

- Ubistvo Alekseja Navaljnog pokazalo je da je Putin izgubio uzdržanost i da će krenuti u veliki pohod uključujući sve njegove neprijatelje u Velikoj Britaniji - dodao je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading