RAZVEO SE OD SUPRUGE, PA JE ODMAH UBIO ISPRED ZGRADE SUDA, A ONDA JE PRESUDIO I SEBI! Tragedija na ulici, narod u neverici

Autor:

Svet

20.02.2024

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

List prenosi da je ispred suda muškarac pištoljem pucao ženi u glavu, nakon čega je okrenuo oružje prema sebi

RAZVEO SE OD SUPRUGE, PA JE ODMAH UBIO ISPRED ZGRADE SUDA, A ONDA JE PRESUDIO I SEBI! Tragedija na ulici, narod u neverici

Foto: RINA

Jeda muškarac ubio je danas svoju bivšu suprugu, a zatim izvršio samoubistvo ispred zgrade suda u Monpeljeu, na jugu Francuske, gde su se pojavili u okviru procedure razvoda braka.

"Konačni izveštaj pokazuje da je događaj završen i da je zona oko suda bezbedna. Uopšte nema reči o terorizmu, već se radi o razdvojenim suprugu i supruzi", rekao je jedan neimenovani izvor za "Figaro".

List prenosi da je ispred suda muškarac pištoljem pucao ženi u glavu, nakon čega je okrenuo oružje prema sebi.

Prolaznici koji su se zatekli kraj zgrade suda izjavili su da ništa nije ukazivalo na to da će muškarac ubiti ženu.

Policiji su rekli da su njih dvoje najnormalnije stajali ispred suda, bez ikakvih rasprava i trzavica.

U jednom momentu samo se čuo pucanj, posle čega su videli ženu kako pada kao pokošena na beton.

"Narednog momenta muškarac je prislonio sebi pištolj na čelo i ubio se", rekla je jedna starija Francuskinja koja je želela da bude anonimna.

Policija nije želela da medijima otkriva bilo kakve detalje istrage, ali se u međuvremenu otkrilo da su muškarac i žena bili u teškoj finansijskoj situaciji i da su odlučili da se raziđu zbog nemaštine, koja je donela i svakodnevne svađe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading