PA OVO JE HIT! Otvoren prvi AI Bordel u Berlinu: Prave osobe zamenjuju ONE, a evo kako sve FUNKCIONIŠE - DELUJE ZANIMLJIVO! (FOTO)

Autor:

Svet

04.02.2024

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cybrothel funkcioniše naizgled kao svaki drugi bordel - klijenti mogu iznajmiti apartmane na nekoliko sati ili celu noć, i odabrati "pratnju" sa spiska.

PA OVO JE HIT! Otvoren prvi AI Bordel u Berlinu: Prave osobe zamenjuju ONE, a evo kako sve FUNKCIONIŠE - DELUJE ZANIMLJIVO! (FOTO)

Foto: shutterstock

 

U srcu Berlina, poznatog po svojoj otvorenosti i naprednim tehnološkim dostignućima, nedavno je otvoren Cybrothel - prvi bordel koji koristi veštačku inteligenciju za stvaranje potpuno novog iskustva se*sa.

 

 

Tvorci ovog neobičnog mesta veruju da je ovo samo početak "budućnosti se*sa", ali da li će ovakav koncept zaista preplaviti se*sualnu industriju ili je reč samo o prolaznom trendu?

 

 


Iskustvo izbora "pratnje" na potpuno novi način

Cybrothel funkcioniše naizgled kao svaki drugi bordel - klijenti mogu iznajmiti apartmane na nekoliko sati ili celu noć, i odabrati "pratnju" sa spiska. Međutim, ono što ovaj bordel čini jedinstvenim je činjenica da klijenti vreme provode sa se*s lutkama u prirodnoj veličini, umesto sa pravim osobama.

Virtuelna realnost kao ključni deo iskustva

Osim fizičkog iskustva, Cybrothel nudi klijentima mogućnost da komuniciraju sa se*s-botovima kroz VR kacige, gde mogu gledati 4D filmove za odrasle i čak dopisivati se sa AI "ličnostima" zahvaljujući posebno napravljenom AI jezičkom modelu.

 

 



Budućnost se*sa ili prolazni trend?

Matijas Smetana, suvlasnik Cybrothel-a, veruje da će se*sualna industrija u narednih 10-15 godina doživeti velike promene i da će se pomeriti ka virtuelnoj realnosti. On tvrdi da su njihovi posetioci veterani u industriji se*sa, ali i ljudi koji nikada nisu imali dodira sa se*sualnom industrijom, te da ovde mogu da pronađu atmosferu bez pritiska.

Šta donosi budućnost?

Dok neki smatraju da će virtuelna realnost preuzeti primat u se*sualnoj industriji, ostaje da se vidi da li će tradicionalni klijenti zaista nestati ili će se ova nova tehnologija uklopiti kao još jedna opcija u raznolikom svetu se*sa. Cybrothel predstavlja samo jedan od primera kako tehnologija može uticati na naše intimne odnose, ali da li će postati standard ili ostati samo ekskluzivna atrakcija, ostaje da se vidi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading