PRIMILI SU UZNEMIRUJUĆI POZIV OD ĆERKE, A ONDA JE NESTALA: Roditelji mole za pomoć: ''Bila je preplašena, rekla je da je izgubila posao i bez para!''

Autor:

Svet

31.01.2024

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasti u San Dijegu su u pokrenule istragu o nestanku mlade Indije Dilajle O’Henlon (25) nakon što su njeni roditelji primili zabrinjavajući video poziv 16. januara.

PRIMILI SU UZNEMIRUJUĆI POZIV OD ĆERKE, A ONDA JE NESTALA: Roditelji mole za pomoć: ''Bila je preplašena, rekla je da je izgubila posao i bez para!''

Foto: Ilustracija: Twitter, Pixabay

Njena porodica je prijavila nestanak 25. januara, a od tada nema traga Indiji, koja je poslednji put razgovarala sa roditeljima.

Otac, Krid O'Henlon, izjavio je za Independent da je Indija delovala izbezumljeno i uplašeno tokom razgovora, nakon što je muškarac neočekivano ušao u prostoriju. Razgovor je naglo prekinut, a od tada niko nije uspeo da stupi u kontakt sa mladom ženom.

 

 

Indijin otac je opisao trenutak nestanka, naglasivši da je njegova ćerka bila uznemirena, izbegavala kontakt očima i izjavila da je ostala bez posla i da nema novca.

Bila je uznemirena, izbegavala je kontakt očima. Rekla nam je da je ostala bez posla, da je švorc i da ostaje kod prijatelja. Muškarac se vratio oko 30 minuta nakon početka našeg čudnog razgovora - rekao je Indijin otac.

Dodao je da je izgledala zabrinuto i uplašeno.

- Zatim je rekla da mora da ide. Majka je pokušala opet da je pozove, ali se nije javljala. To je bio poslednji put da smo je videli ili imali bilo kakav kontakt sa njom - rekao je otac.

Poslednji put su je videli ili čuli 16. januara.

Porodica je putem društvenih mreža apelovala na javnost da pomogne u pronalaženju Indije, ističući da je ostavila svoje stvari, uključujući novčanik, laptop i kreditne kartice. Veruje se da je poslednji put viđena u predgrađu San Dijega.

Očajni otac, koji živi u Maroku sa Indijinom majkom, izrazio je zabrinutost zbog promene u ponašanju svoje ćerke u poslednjim mesecima. Krid O'Henlon takođe strahuje da je Indija možda u opasnosti i da je neko možda drži protiv njene volje, prenosi Telegraf.

Policiji intenzivno rade na istrazi, dok porodica moli za pomoć u pronalaženju voljene kćerke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading