NESTALA ANDREA: Otišla sa dečkom sa FEJSBUKA u šetnju, od tada joj se gubi svaki trag! Roditelji mole za pomoć

Autor:

Svet

29.01.2024

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka i otac šesnaestogodišnje devojčice plaše se da se nešto dogodilo s njom

NESTALA ANDREA: Otišla sa dečkom sa FEJSBUKA u šetnju, od tada joj se gubi svaki trag! Roditelji mole za pomoć

Foto: facebook printscreen

Šesnaestogodišnja Andrea Mihaela iz rumunskog mesta Merei nestala je 26. januara uveče kada je otišla posle škole da se nađe sa dečkom kojeg je prethodno upoznala na Fejsbuku.

Andrea je, kažu roditelji bila odlučna u nameri da ode s njim da se vidi, iako su joj oni rekli da to te večeri nije moguće.

Kada je otišla od kuće, iako je pre toga uvek zvala roditelje da kaže gde je, sada čitavih 48 sati nema ni reči od nje. Zbog toga su otac i majka kontaktirali policiju.

Andrea je visoka 1.60 centimetara, teška oko 75 kilograma, jače građe, ovalnog lica, plavih očiju i ima dugu plavu kosu.

"Majka je pre tri dana poslednji put čula ćerku i rekla joj je da ide da se vidi sa dečkom sa Fejsbuka. Dodala joj je i da zna da oni ne odobravaju to viđanje", pišu rumunski mediji.

Očajni roditelji mole javnost za pomoć pošto se nikada nije dogodilo da Andrea ode i dva dana se ne javlja na pozive. 

Štaviše, sada je isključila telefon te je nemoguće locirati je.

Kada je otišla od kuće na sebi je imala crnu prugastu jaknu sa sjajnom završnom obradom, crnu trenerku, crno-bele patike i crnu traku za glavu.

Rumunska policija apelovala je na sve koji imaju bilo kakvu informaciju da ih kontaktiraju.

Dok prijatelji, rodbina i komšije teže uplašene roditelje govoreći im da je ona sad tinejdžerka i da oni umeju u tom periodu života da "teraju po svom", otac i majka plaše se najgoreg.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading