TRAGIČAN KRAJ POTRAGE: Pronađeno telo nestale Vere iz Kragujevca

Autor:

Hronika

28.01.2024

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljiljana je izjavila da je majku uspavala u petak uveče i ostavila u krevetu, a kada je došla da je obiđe narednog jutra, shvatila je da je nema.

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE: Pronađeno telo nestale Vere iz Kragujevca

Foto: Privatna arhiva

Posle intenzivne potrage koja je trajala od juče ujutro, telo 84-godišnje Kragujevčanke Vere Belaković pronađeno je danas u Šumaricama. Starica je nestala tokom noći između petka i subote, a njen nestanak prva je primetila ćerka Ljiljana.

Ljiljana je izjavila da je majku uspavala u petak uveče i ostavila u krevetu, a kada je došla da je obiđe narednog jutra, shvatila je da je nema. Vera, koja je patila od demencije, prvi put je uzela propisanu terapiju tog petka.

- Uspavala sam je u njenoj kući u naselju Erdoglija, a onda sam je ostavila, pošto sam morala kod muža koji ima karcinom. Ujutro je nisam zatekla u krevetu. Komšinica kaže da je u usred noći čula lupanje - izjavila je zabrinuto Ljiljana.

Prema njenim rečima, još veću zabrinutost izaziva činjenica da su sve Verine jakne ostale u sobi, a takođe je primetila da je skinut gornji deo pižame koji joj je prethodne noći obukla.

Kada sam ušla u kuću, nje nije bilo. Sve stvari po stanu bile su razbacane. Sve zimske stvari ostale su ovde - kaže sagovornica.

Pored policije, porodice i rodbine, u potragu su se uključili i sugrađani koji su pretraživali Šumarice, nadomak kojih je Vera živela u Kopaoničkoj ulici u kragujevačkom naselju Erdoglija.

Kako je za "Blic" ispričala neutešna ćerka nestale žene Ljiljana Martinović, njena majka jeste dementna, ali se nikada ranije nije dešavalo da ode iz kuće

Prema rečima Ljiljane, Vera nikada ranije nije napuštala kuću. Komšinica je izjavila da je u usred noći čula lupanje, što je dodatno zbunilo sve u potrazi za nestalom Verom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading