APEL ZA POMOĆ: Grozdana nestala nakon posete grobu sina, porodica u očaju!

Autor:

Hronika

22.01.2024

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju o Grozdani da se jave na brojeve telefona: 064 439 4446 ili 013 658 322.

APEL ZA POMOĆ: Grozdana nestala nakon posete grobu sina, porodica u očaju!

Foto: Printscreen/Nestali.rs

Porodica Njagul iz sela Dobrica kod Alibunara traga za svojom nestalom Grozdanom Njagul (69). Grozdana je poslednji put viđena juče oko podneva kada je krenula na groblje gde počiva njen stariji sin.

Nakon što se vratila kući i ostavila torbu, shvatila je da je zaboravila bicikl na groblju te se uputila nazad po njega. Od tog trenutka, njeni najbliži nemaju nikakvih informacija o njenom kretanju.

Apel za pomoć

Njen mlađi sin, Slavko, apeluje za pomoć u pronalasku majke, ističući da je od njenog starijeg sina preminulog pre dva meseca, Grozdana nosi crninu. Ovo neobično i tužno okolnost dodatno naglašava zabrinutost porodice za njenim zdravljem i bezbednošću. Nestanak je odmah prijavljen policiji, a porodica moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju o Grozdani da se jave na brojeve telefona: 064 439 4446 ili 013 658 322.

Neobičan nestanak

Slučaj nestanka Grozdane Njagul izaziva dodatnu pažnju zbog činjenice da se ovakva situacija nikada ranije nije desila. Ovo je dodatni razlog za zabrinutost porodice i apel za pomoć u potrazi za nestalom ženom.

Nadamo se da će Grozdana uskoro biti pronađena i da će se vratiti svojoj porodici. Svi koji imaju bilo kakvu informaciju o nestaloj ženi mole se da je jave porodici ili policiji kako bi se što pre okončala ova zabrinjavajuća situacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading