I DALJE KOLAJU MISTERIJE O SMRTI TRI DRUGA: Mahnuo je prijateljima, otišao da spava, pa posle tri dana pronađeni njihovi ZALEĐENI LEŠEVI u dvorištu!

Autor:

Svet

24.01.2024

23:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta dosad znamo o ovoj misterioznoj smrti koja je šokirala javnost!

I DALJE KOLAJU MISTERIJE O SMRTI TRI DRUGA: Mahnuo je prijateljima, otišao da spava, pa posle tri dana pronađeni njihovi ZALEĐENI LEŠEVI u dvorištu!

Foto: Shutterstock

Tragedija koja je zadesila Džordana Vilisa i njegove prijatelje potresla je zajednicu Kanzas Sitija, ostavljajući mnoga pitanja bez odgovora.

Tri tela muškaraca pronađena su zaleđena u dvorištu Vilisovog doma, ostavljajući istraživače u potrazi za istinom. Evo šta dosad znamo o ovoj misterioznoj smrti koja je šokirala grad.

Veče gledanja utakmice američkog fudbala završilo se tragedijom

Prema rečima advokata Džordana Vilisa, veče 7. januara bilo je planirano kao opušteno druženje četvorice prijatelja, koje je trebalo da bude ispunjeno uzbuđenjem zbog utakmice američkog fudbala. Međutim, ni Vilis ni ostali nisu ni slutili da će se veče završiti tragedijom. Nakon što se Vilis oprostio od svojih gostiju i otišao na spavanje, trojica muškaraca su izgubila život u dvorištu, a da on to nije ni primetio, prenosi Gardijan.

Sumnje i spekulacije javnosti

Nakon pronalaska tela, Vilis je postao meta glasina i sumnji javnosti. Mnogi su se pitali kako nije primetio šta se dešava u svom dvorištu, dok su drugi izražavali sumnje u verziju događaja koju je izneo Vilisov advokat. Ovakva pažnja javnosti dodatno je opteretila Vilisa, koji sada čeka rezultate toksikoloških testova kako bi se utvrdili uzroci smrti njegovih prijatelja.

Porodice poginulih muškaraca izrazile su sumnju u verziju događaja koju je izneo Vilis i izrazile nezadovoljstvo njegovim ponašanjem nakon tragedije. Njegova odsutnost tokom ovog teškog perioda i deaktivacija društvenih mreža samo su dodatno podgrejale sumnje i spekulacije u vezi sa ovom tužnom i misterioznom smrću.

Istražitelji i javnost i dalje čekaju na rezultate obdukcije i toksikoloških testova kako bi se rasvetlile okolnosti pod kojima su ovi muškarci izgubili život. Trostruka misteriozna smrt u dvorištu Vilisovog doma i dalje ostaje obavijena velom tajne, dok se zajednica Kanzas Sitija bori sa šokom i pokušava da shvati šta se zaista dogodilo tog hladnog januarskog dana.

(Gardijan)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading