DEVETORO DECE SE GUŠILO U UČIONICI, 20 VOZILA HITNE POMOĆI IZAŠLO NA TEREN! Istragom otkrivena JEZIVA stvar - evo ŠTA je uzrokovalo haos!

Autor:

Svet

24.01.2024

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident u jednoj školi uznemirio je javnost!

DEVETORO DECE SE GUŠILO U UČIONICI, 20 VOZILA HITNE POMOĆI IZAŠLO NA TEREN! Istragom otkrivena JEZIVA stvar - evo ŠTA je uzrokovalo haos!

Foto: Shutterstock

U sredu ujutro, škola u Arensfeldu, Nemačka, postala je poprište neobičnog incidenta.

Devetoro dece iz istog odeljenja odjednom su pokazala znake trovanja, što je izazvalo zabrinutost i hitnu reakciju lokalnih vlasti. U odeljenju sa 25 dece, devetoro njih je ispoljilo simptome mučnine, povraćanja i glavobolje, što je izazvalo alarmantnu situaciju, prenosi Fenix magazin.

Neispravan ventil kao uzrok problema

Istraga je otkrila da je uzrok problema bio neispravan ventil u učionici. Kao posledica toga, metan, bezbojni gas sa neprijatnim mirisom, curio je iz lavaboa. Ova nezgoda je izazvala ozbiljnu reakciju lokalnih vlasti i hitnih službi, koje su odmah intervenisale kako bi zaštitile decu i rešile situaciju.

Reakcija lokalnih vlasti i hitnih službi

Portparolka policije Frankfurt/Oder izjavila je da je situacija zahtevala hitnu reakciju. Učionica je konačno provetrena i očišćena, a oko 20 vozila hitne pomoći bilo je na terenu kako bi pružilo neophodnu medicinsku pomoć i podršku deci. Ova brza i efikasna reakcija lokalnih vlasti i hitnih službi bila je od vitalnog značaja za rešavanje situacije i brigu o zdravlju dece.

Incident u školi u Arensfeldu pokazao je koliko je važno brzo reagovati u slučaju vanrednih situacija, posebno kada su deca u pitanju. Zahvaljujući brzoj akciji lokalnih vlasti i hitnih službi, situacija je stavljena pod kontrolu i deca su dobila neophodnu medicinsku pomoć. Ovaj incident takođe je istakao značaj redovnog održavanja i provere sistema za bezbednost kako bi se sprečile slične situacije u budućnosti.

(Fenix magazin)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading