JEZIV ZLOČIN! IGOR NIJE MOGAO DA PODNESE DA ŽENA HOĆE DA SE RAZVEDE OD NJEGA, PA JE IZBO: Kada je shvatio da je mrtva, izvršio je samoubistvo, dvoje mališana više nema roditelje

Autor:

Svet

12.01.2024

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pretpostavlja se da je ovakva Igorova reakcija nastala nakon što mu je Ester saopštila da želi razvod,.

JEZIV ZLOČIN! IGOR NIJE MOGAO DA PODNESE DA ŽENA HOĆE DA SE RAZVEDE OD NJEGA, PA JE IZBO: Kada je shvatio da je mrtva, izvršio je samoubistvo, dvoje mališana više nema roditelje

Foto: Facebook

Igor Moser ubio suprugu

Ester Palmieri (37), majku dvoje male dece, izbo je na smrt partner Igor Moser (45) nakon čega je izvršio samoubistvo.

Tragično nastradala žena ubijena je u svojoj kući u Trentinu u Italiji, a policija ju je pronašla sa nekoliko ubodnih rana na telu. Kako se pretpostavlja, muškarac ju je prvi put ubo u leđa, a zatim i sa prednje strane tela.

Nakon što je počinio zločin, oko 11 časova ujutru 11. januara, otišao je do štale i oduzeo sebi život kada se obesio o gredu.

Žrtva je bila majka dvoje dece uzrasta između 5 i 9 godina, a meštani su je veoma dobro poznavali s obzirom na to da je vodila holistički velnes centar.

Foto: Facebook

Igor Moser

 

Pretpostavlja se da je ovakva Igorova reakcija nastala nakon što mu je Ester saopštila da želi razvod, što Moser nikada nije prihvatio.

Ovaj 45-godišnji muškarac, inače drvoseča po zanimanju, je pre nekoliko nedelja čuo za odluku svoje žene da želi da se rastane od njega, ali je to jako loše podneo i odnosi između njih su bili napeti.

Republika

Foto: Facebook

Ester Palmieri

Napad se dogodio u vreme kada su njihova deca bila u školi.

Slučaj su policiji prijavili rođaci koji su očekivali 45-godišnjeg Igora na ručku, ali kako se nije pojavio, oni su se uplašili. Rođaci su se odmah uputili u njihovu porodičnu kuću gde su pronašli beživotno telo žene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading