UZIMA KOKAIN, LSD I EKSTAZI, STALNO MENJA RASPOLOŽENJE: Kolege s posla optužile Ilona Maska DA SE DROGIRA! Evo kako je on reagovao

Autor:

Svet

09.01.2024

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki multimilijarder navodno je jako dugo zavisan od hemijskih supstanci

UZIMA KOKAIN, LSD I EKSTAZI, STALNO MENJA RASPOLOŽENJE: Kolege s posla optužile Ilona Maska DA SE DROGIRA! Evo kako je on reagovao

Foto: Tanjug/AP

Rukovodioci kompanija čiji je vlasnik multimilijarder Ilon Mask navodno su jako zabrinuti zbog činjenice da on svakodnevno koristi narkotike, prenosi uticajni Wall Street Journal.

Jedan od izvršnih direktora kompanije Space X opisao je Maskovo ponašanje na poslednjem sastanku kao "besmisleno", "bezosećajno" i "odvratno".

Wall Street Journal je objavio i to da se Linda Džonson Rajs, bivša članica odbora Tesle, još jedne Maskove kompanije, usprotivila da ostane članica odbora upravo zbog zabrinutosti da Mask koristi narkotike i zbog njegovog nepredvidivog ponašanja.

Mask navodno svakodnevno kombinuje LSD, kokain, ekstazi i ketamin zbog čega navodno ugrožava sopstvenu imovinu vrednu bilion dolara, 13.000 radnika i američki svemirski program.

Ilon Mask je negirao ove navode naglasivši da je u poslednje tri godine više puta testiran i nikada mu niko u organizmu nije pronašao ništa sporno.

S druge strane, vlasnik nekadašnjeg Tvitera, danas platforme X uzimao je 2018. godine ketamin jer je bio u depresiji, dok je u emisiji Džoa Rogana na radiju uzimao pred svima marihuanu.

Aleks Spiro, advokat Ilona Maska, izjavio je za Wall Street Journal da njegov klijent nikada nije bio pozitivan prilikom testiranja na drogu, piše Euronews.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading