BEBE ŠTIPAO PO GENITALIJAMA, BACAO PO KUĆI, UDARAO KUNDAKOM PO GLAVI...! Osuđenom zlostavljaču ostavili blizance (2) na čuvanje, a onda je usledila noć iz pakla! JEDNO DETE PRONAĐENO MRTVO!

Autor:

Svet

27.12.2023

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada su policajci stigli na lice mesta, zatekli su dečakovo beživotno telo na verandi kuće, dok je devojčica sedela na kauču sa modricama i podlivima na licu.

BEBE ŠTIPAO PO GENITALIJAMA, BACAO PO KUĆI, UDARAO KUNDAKOM PO GLAVI...! Osuđenom zlostavljaču ostavili blizance (2) na čuvanje, a onda je usledila noć iz pakla! JEDNO DETE PRONAĐENO MRTVO!

Foto: GOFUNDME

U saveznoj američkoj državi Juta, Džonatan Alen Dan suočava se sa teškim optužbama za ubistvo dvogodišnjeg dečaka, kao i za povrede nanete dečakovoj sestri bliznakinji. Pored optužbe za ubistvo prvog stepena, Dan je optužen i za teško seksualno zlostavljanje dece, kao i za teško zlostavljanje dece.
 

 

Policija je navela da je Dan već osuđivan za zlostavljanje dece 2017. godine, kada je detetu slomio ruku. 


Pod zakletvom, Dan je priznao da je udarao blizance po grudima i leđima, kao i da ih je štipao, bacao na krevet i gurao u okvir vrata navodno tokom igre. Još uznemirujućije, priznao je da je decu štipao za genitalije, udarao ih po glavi gumenim čekićem i kundakom plastičnog pištolja. Ovi detalji dodatno naglašavaju stepen zlostavljanja i brutalnosti kojom su deca bila izložena.

- Priznao je da je tokom igre udarao decu „jače nego što je trebalo“, da ih je štipao, bacao na krevet, gurao u okvir vrata. Takođe je bratu i sestri davao razne lekove - navodi policija.

Dan je pozvao nadležne službe tek narednog jutra kada je otkrio da dečak više ne diše, dok je devojčica teško povređena. Kada su policajci stigli na lice mesta, zatekli su dečakovo beživotno telo na verandi kuće, dok je devojčica sedela na kauču sa modricama i podlivima na licu.

Dečak je nažalost proglašen mrtvim, dok je devojčica sa povredama mozga prevezena u najbližu bolnicu.

Još je nepoznato ko je i zašto ostavio decu na čuvanje osuđivanom zlostavljaču. 

Bonus video


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading