MEĐU ŽRTVAMA I DETE! Policija ih zatekla mrtve u šumi! ŽENA ŠETALA, NIJE NI PRETPOSTAVILA ŠTA SE DEŠAVA NEDALEKO OD NJE!

Autor:

Svet

16.12.2023

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija kaže da je počinilac u bekstvu, ali ne saopštava detalje dvostrukog ubistva.

MEĐU ŽRTVAMA I DETE! Policija ih zatekla mrtve u šumi! ŽENA ŠETALA, NIJE NI PRETPOSTAVILA ŠTA SE DEŠAVA NEDALEKO OD NJE!

Foto: Tanjug/AP

U Pragu, glavnom gradu Češke, dogodilo se dvostruko ubistvo, a među nastradalima je i jedno dete, saopštila je policija. 

Policija nije saopštila detalje, osim da je dvostruki ubica u bekstvu

Slučaj je prijavila u petak oko 15 časova žena koja je čula pucnjavu dok je šetala. Upućena policijska patrola je na licu mesta zatekla dve osobe bez znakova života. Zločin se dogodio u šumi.

- U toku jučerašnjeg popodneva, kriminalistički istražitelji su kvalifikovali slučaj u Klanovičkom lesu kao dvostruko ubistvo - rekao je portparol policije u Pragu Jan Ribanski. - Trenutno su u toku standardne radnje krivičnog postupka, uključujući uviđaj na mestu zločina, procenu oduzetih tragova i snimaka kamera, kao i rad na identifikaciji i privođenju osumnjičenog

 

Bonus video

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mumi

16.12.2023 18:00

Aman vise,da li morate svaku tragediju iz sveta da nam objavite. Da li ima neke lepote ili uzaludno zivimo.