UHAPŠENA OPASNA PREDATORKA! Pretvarala se da je tinejdžerka, zavodila decu pa ih silovala!

Autor:

Svet

03.12.2023

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Li Berkov, šef policije u Tampi, izjavio je da je situacija zaista uznemirujuća, te je apelovao na sve Alisine žrtve da se jave kako bi im pružili zaštitu i sprečili da se ovakve tragedije ponove.

UHAPŠENA OPASNA PREDATORKA! Pretvarala se da je tinejdžerka, zavodila decu pa ih silovala!

Foto: Tampa Police

Alisa En Zinger (22) iz Floride šokirala je javnost svojim postupcima. Pretvarajući se da je učenica koja se školuje od kuće, ona je uspostavljala kontakt sa decom od 12 do 15 godina koje je zavodila i potom i silovala.

Policija je otkrila da je spavala čak 30 puta sa najmanje jednim maloletnim učenikom, a postoji strah da ima još žrtava koje se ne usuđuju da javno progovore o tome.


Li Berkov, šef policije u Tampi, izjavio je da je situacija zaista uznemirujuća, te je apelovao na sve Alisine žrtve da se jave kako bi im pružili zaštitu i sprečili da im se ovakve tragedije ponove.


Policija je Alisu uhapsila dok je pokušavala da ukrade u prodavnici, a prethodno je već bila pod nadzorom. Ona je tvrdila da nema veze sa zavođenjem učenika i čak je pokušala da opravda svoje postupke navodeći da ima polusestru istih godina koja izgleda kao ona. Međutim, optužbe su bile ozbiljne - zlostavljanje maloletnika.


Ovaj slučaj je izazvao brojne reakcije javnosti, a posebno je zabrinjavajuće to što su učenici iz srednje škole u Tampi priznali istražiteljima da nisu ni bili svesni da se dopisuju sa 22-godišnjakinjom. Alisa je koristila platformu Snepčet kako bi slala eksplicitne fotografije i snimke, zloupotrebljavajući poverenje maloletnika. Učenik koji je priznao da je sa njom imao odnose, rekao je kako mu je ona rekla da nije jedini maloletnik sa kojim je spavala.

Optužili su je za zlostavljanje maloletnika i pustili da se brani sa slobode uz kauciju od 75.000 dolara.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading