POLICIJA SPASLA ČETVORICU MIGRANATA OD UTAPANJA! Dvojicu zadržali kod obale, dvojicu izvlačili iz ledene reke! MORALI I VATROGASCI DA INTERVENIŠU!

Autor:

Svet

01.12.2023

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajci su uspeli da izvuku jednog muškarca na obalu, ali nisu mogli da pomognu drugom zbog udaljenosti od obale. Ipak, nisu odustali - dali su mu isnstrukcije na engleskom jeziku i pokušali da mu pomognu tako što su mu dobacivali uže kako bi se lakše držao za stablo u vodi gde se nalazio.

POLICIJA SPASLA ČETVORICU MIGRANATA OD UTAPANJA! Dvojicu zadržali kod obale, dvojicu izvlačili iz ledene reke! MORALI I VATROGASCI DA INTERVENIŠU!

Foto: MUP Hrvatska/Printscreen

Karlovačka policija dvojicu migranta jedva je danas uspela da izvuče iz reke Kupe kako se ne bi udavili, dok su još dvocu sprečeli da u reku uđu i tako nelegalno uđu u Hrvatsku.

Čitava drama odvijala se na obali reke Kupe u naselju Prilišće, opšina Netretić, pišu hrvatski mediji. Tu su policajci najpre sprečili dvojicu migranta da uđu u vodu i nezakonito pređu državnu granicu. Međutim, situacija se zakomplikovala kada su primetili još dva strana državljana u vodi, kojima je pretila opasnost od utapanja zbog jake struje i visokog vodostaja reke Kupe.


Policajci su uspeli da izvuku jednog muškarca na obalu, ali nisu mogli da pomognu drugom zbog udaljenosti od obale. Ipak, nisu odustali - dali su mu instrukcije na engleskom jeziku i pokušali da mu pomognu tako što su mu dobacivali uže kako bi se lakše držao za stablo u vodi gde se nalazio.

Da bi se čoveku pružila adekvatna pomoć, pozvani su vatrogasci iz Karlovca. Oni su uz pomoć čamca uspeli da izvuku muškarca na obalu, gde mu je pružena hitna medicinska pomoć.

Sva četvorica stranih državljana su dovedena u službene prostorije radi utvrđivanja zakonitosti ulaska i boravka u Republici Hrvatskoj, saopšteno je iz policije.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading