DRAMA! Krijumčar migranata skočio u reku kako bi izbegao hapšenje! TRAŽE GA DRONOVIMA I ČAMCIMA!

Autor:

Svet

16.11.2023

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U vozilu se nalazilo više stranih državljana koji su dovedeni upoliciju radi utvrđivanja zakonitosti ulaska i boravka u Republici Hrvatskoj, kažu u policiji.

DRAMA! Krijumčar migranata skočio u reku kako bi izbegao hapšenje! TRAŽE GA DRONOVIMA I ČAMCIMA!

Foto: Tanjug

Krijumčar migranata sinoć je, kako bi izbegao hapšenje u Karlovcu, skočio u reku Koranu, i po svoj prilici, nije isplivao.  Danas ga traže dronom i vatrogasnim čamcem, ali za sada bez rezultata, piše Jutarnji.

On je zatečen juče u automobilu poljskih registarskih oznaka, u kome je bilo više iregularnih migranata

– Policajci, koji rade na suzbijanju ilegalnih migracija i šverca ljudi, juče su u večernjim satima pokušali da zaustave i kontrolišu automobil poljskih nacionalnih oznaka kojim je upravljao nepoznati muškarac u blizini naselja Tušilović na području Karlovca. Dolaskom do naselja Cerovac, vozač Vukmaničkog je usporio i iskočio iz vozila, koje je ostalo u pogonu, i tom prilikom udarilo u postavljene znakove. Nakon toga, vozač je skočio u reku Koranu i policajci su ga zbog loših vremenskih uslova ispustili iz vida - saopštila je policija.

Na mestu incidenta počeo je pretres terena dronom i čamcem Javne vatrogasne jedinice grada Karlovca, pri čemu vozač nije pronađen. Dalje mere potrage uslediće danas. U vozilu se nalazilo više stranih državljana koji su dovedeni upoliciju radi utvrđivanja zakonitosti ulaska i boravka u Republici Hrvatskoj, kažu u policiji.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading