UŽAS! HAMAS STRELJAO TROJICU PALESTINACA: Optužili ih da su izraelski špijuni, osveta je bila NEMILOSRDNA! Okupljena rulja SLAVILA UBISTVO i oskrnavila im tela! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Svet

25.11.2023

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojica Palestinaca su ubijena u gradu Tulkarm , a još jedan je ubijen u Dženinu na Zapadnoj obali u petak pod sumnjom da su špijunirali za Izrael.

UŽAS! HAMAS STRELJAO TROJICU PALESTINACA: Optužili ih da su izraelski špijuni, osveta je bila NEMILOSRDNA! Okupljena rulja SLAVILA UBISTVO i oskrnavila im tela! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: Printscreen/https://twitter.com/c9011cv

Mnogo ljudi je ili učestvovalo ili su gledali događaj i snimili vrlo fotografije i video zapise koji dokumentuju ubistvo, što se može videti na Ks-u, ranije poznatom kao Tviter.

 

Dvojica koja su ubijena u Tulkarmu su 31-godišnji Hamza Mabareh i 29-godišnji Azam 

 

 

Na snimcima se može videti palestinska rulja kako zlostavlja tela i veša ih na električni stub dok je gomila opkolila mesto, vičući "Vi izdajice!" 

 

Hamasovo vojno krilo na Zapadnoj obali objavilo je dokument o dvojici Palestinaca koji su pogubljeni, a kasnije je otkriveno da je to učinio streljački vod, preneo je KAN.

 

Dokument potvrđuje optužbe da su dvojica Palestinaca optužena za saradnju sa Izraelom. Obešeni su posle ubistva na električni stub uz masu koja je okruživala mesto.

 

Njih dvojica su takođe optuženi da su IDF- u i izraelskim obaveštajnim službama davali informacije o traženim osobama.

 

Novinar Dejvid Kolijer je napisao na Ks: "Ako se tako ponašaju prema svojima. Kakve šanse imaju Jevreji? Pogodite šta će @amnesti i @BBCNevs reći? Ništa."

 

Novinar Tal Lev Ram je nagovestio da su ubistva trojice Palestinaca možda bila posledica nedostatka kontrole koju Palestinske vlasti imaju u tim oblastima i bezbednosnih mehanizama tamo u poređenju sa drugim oblastima na Zapadnoj obali.

 

Urednica Laura E. Adkins napisala je „Šta se dešava sa Palestincima koji su optuženi za saradnju sa Izraelom? Dva su upravo pogubljena od strane Hamasovog streljačkog voda“. 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading