"NEĆU SLAVITI DOK POSLEDNJI TALAC NE BUDE PUŠTEN": Oglasio se Joni, Izraelac koji je 49 dana čekao oslobađanje svoje žene i dve čerkice

Autor:

Svet

25.11.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Joni Ašer, čiji su supruga i dve ćerke pušteni na slobodu nakon što ih je Hamas 49 dana držao u Gazi kao taoce, objavio je kratak video o njihovom bezbednom povratku.

"NEĆU SLAVITI DOK POSLEDNJI TALAC NE BUDE PUŠTEN": Oglasio se Joni, Izraelac koji je 49 dana čekao oslobađanje svoje žene i dve čerkice

Foto: instagram/drtonyleachon

Jonijeva supruga Doron i njihove ćerkice Raz (5) i Aviv (2) otete su 7. oktobra iz skloništa bakine kuće u kibucu Nir Oz kod Gaze. Doronina majka Efrat, koja je takođe oteta, je u međuvremenu je ubijena.

Srećom, njih tri su danas puštene na slobodu, a Joni se oglasio kratkim snimkom.

“Moja porodica, moje Doron, Raz i Aviv, su mi vraćene, u naš dom. Odlučan sam u tome da pomognem svojoj porodici da se oporavi od stravične traume i gubitka kroz koji smo prošli, da se borim za budućnosti naših ćerkica i moje Doron”, rekao je.

“Srećan sam što mi je vraćena moja porodica, ali ne slavim i neću slaviti dok i poslednji talac ne bude pušten. Hoću to da istaknem - naša deca, naši očevi, naše majke, naše sestre - i dalje su u zatočeništvu. Postoje ljudi kojima su i dalje slomljena srca i želim da učinim sve da i poslednji od njih bude vraćen kući”, rekao je Joni.

Trenutno se u Gazi odvijaju značajni događaji. Hamas je očekivao da će u subotu razmeniti još talaca za zatvorenike koje drži Izrael, što je drugi dan primirja koje je omogućilo dostavu kritične humanitarne pomoći u Pojas Gaze i pružilo civilima prvi predah nakon sedam nedelja rata.

Paltel Group, koji upravlja palestinskim telekomunikacijama, saopštio je na društvenim mrežama da je započeo popravku nekih komunikacija u oblasti grada Gaze i severne Gaze.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading