ADVOKAT POD STARE DANE POSTAO DILER: Robijašima prodavao dokumente natopljene ekstazijem i sintetičkom marihuanom TROJE UMRLO OD PREDOZIRANJA

Autor:

Svet

21.11.2023

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokat iz Hjustona, Ronald Luis (77), uhapšen je po dolasku u Okružni zatvor okruga Haris u Hjustonu u petak, pod sumnjom da je u poslednjih nekoliko meseci krijumčario zabranjene supstance u zatvor.

ADVOKAT POD STARE DANE POSTAO DILER: Robijašima prodavao dokumente natopljene ekstazijem i sintetičkom marihuanom TROJE UMRLO OD PREDOZIRANJA

Foto: Printscreen Youtube/KHOU 11

 Vlasti Teksasa tvrde da je Luis unosio legalnu papirnu dokumentaciju natopljenu ekstazijem i sintetičkom marihuanom za zatvorenike, prenose lokalni mediji.

 

Advokat Luis je optužen po dve tačke za unošenje zabranjene supstance u kazneno-popravnu ustanovu, ali je pušten na slobodu nakon što je platio kauciju od 15.000 dolara. Njegov advokat nije želeo da komentariše ovaj slučaj.


U evidenciji Advokatske komore Teksasa, Luis je zaveden kao licencirani advokat još od 1982. godine. On nije jedini koji je unosio zabranjene supstance u zatvor, a tokom istrage su konfiskovana 154 papira natopljena drogom.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading