"NIJE JE UBIO NAŠ VAZDUŠNI NAPAD, VEĆ HAMAS": Izraelci tvrde da NISU odgovorni za smrt pripadnice IDF

Autor: Tanjug

Svet

19.11.2023

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tvrde da je tokom napada IDF-a ubijen terorista Hamasa koji ju je držao kao taoca.

"NIJE JE UBIO NAŠ VAZDUŠNI NAPAD, VEĆ HAMAS": Izraelci tvrde da NISU odgovorni za smrt pripadnice IDF

Foto: Printscreen X @manniefabian

Portparol Izraelskih odbrambenih snaga (IDF) kontraadmiral Danijel Hagari izjavio je da je desetara Nou Marsijano iz Modina u centralnom Izraelu, koju je Hamas držao kao taoca u stanu u blizini bolnice Al-Šifa u gradu Gazi, ubila ta palestinska teroristička grupa, a da nije poginula u izraelskom vazdušnom napadu.

Hagari je naveo da je, na osnovu patološkog nalaza i obaveštajnih informacija, utvrđeno da je Marsijano ranjena u napadu IDF-a, a da je zatim odvedena u Al-Šifu, gde je ubio terorista Hamasa, objavio je "Tajms of Izrael".

Hagari tvrdi da je tokom napada IDF-a ubijen terorista Hamasa koji je držao Marsijano kao taoca, a da je ona povređena u tom napadu, ali da njene povrede, na osnovu nalaza patologa, nisu bile opasne po život, kako je to tvrdio Hamas.

Noa Marsijano je bila članica vojne obaveštajne službe i kidnapovana je iz svoje baze u Nahal Ozu, kibucu u južnom Izraelu, tokom Hamasovog prekograničnog napada 7. oktobra na južne izraelske zajednice u kojem su teroristi ubili više od 1.400 ljudi i kidnapovali više od 240 talaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading