BRITANCI SE ODUZELI OD STRAHA! Putin u njihov komšiluk poslao zastrašujuće bombardere!

Autor:

Svet

18.11.2023

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neki od britanskih medija naglasili su da let avionima severno od Britanskih ostrva može da se smatra zastrašujućim korakom u pozadini sukoba koji je u toku u Ukrajini

BRITANCI SE ODUZELI OD STRAHA! Putin u njihov komšiluk poslao zastrašujuće bombardere!

Foto: Tanjujg/ap

Ruske vazdušno-kosmičke snage poslale su iznad Norveškog mora bombardere dugog dometa Tu-22M3 kao i nosače raketa Tu-160.

Ovaj potez predsednika Rusije Vladimira Putina bio je svojevrsno upozorenje Velikoj Britaniji, ali i Zapadu da se više ne mešaju u njihov sukob sa Ukrajinom.

Demonstracija moći Rusije nije naišla na dobrodošlicu na Ostrvu. Neki od britanskih medija naglasili su da let avionima severno od Britanskih ostrva može da se smatra zastrašujućim korakom u pozadini sukoba koji je u toku u Ukrajini.

Iako su Rusi sa Tu-160 i Tu-22M3 zapravo samo izvodili vežbe, niko na Zapadu nije ovo video na taj način.

Ranije je Ministarstvo odbrane izvestilo o uspešnim letovima strateških nosača raketa Tu-160 i bombardera dugog dometa Tu-22M3 Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije u trajanju do 13 sati iznad Barencovog, Norveškog i Crnog mora .

U resoru su naglasili da su sve vežbe izvedene u strogom skladu sa međunarodnim pravilima za korišćenje vazdušnog prostora

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading