OTEO POGREŠNU ŽENU, A KAD JE UMRLA CEO ŽIVOT PROVEO JE U ZATVORU: Sada njenoj porodici želi da otkrije NAJVEĆU TAJNU

Autor:

Svet

16.11.2023

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hosein je imao samo 22 godine kada je sa starijim bratom oteo Mjurijel Mekej, ženu direktora novinara. Tražili su otkupninu od čak milion dolara

OTEO POGREŠNU ŽENU, A KAD JE UMRLA CEO ŽIVOT PROVEO JE U ZATVORU: Sada njenoj porodici želi da otkrije NAJVEĆU TAJNU

Foto: pixabay.com

Nizamodin Hosein oteo je sa svojim bratom pogrešnu ženu. Kasnije je optužen za ubistvo. Posle 54 godine zbližio se s porodicom žrtve i sada želi da im pokaže gde je zakopano njeno telo, a tvrdi i da nije ubijena nego da je umrla od srčanog udara.

Ovako u najkraćem zvuči priča deportovanog ubice Nizamodina Huseina (75) koji želi da se vrati u Veliku Britaniju da bi ćerki svoje žrtve pokazao gde se nalaze ostaci njene majke.

Hosein je imao samo 22 godine kada je sa starijim bratom oteo Mjurijel Mekej, ženu direktora novinara. Tražili su otkupninu od čak milion dolara.

Braća su kasnije ubila Mekejevu jer nisu dobili novac, ali njeno telo nikad i nikom nisu pokazali gde je. Nakon što su uhvaćeni i uhapšeni, osuđeni su na doživotni zatvor.

Ono što je Nizamodina Huseina proganjalo ceo život u zatvoru bila je činjenica da je ubio pogrešnu ženu. Mjurijel Mekej nije bila meta, već En Murdok, supruga medijskog magnata Ruperta Murdoka.

Suprug Mjurijel Mekej bio je Australijanac i radio je kao zamenik En Murdok pa je i to zbunilo otmičare.

Hosein je proveo život u zatvoru, dok je njegov brat Artur tamo i umro 2009. godine. Nizamodin sada želi da mu Velika Britanija dozvoli da uđe na njeno tle i porodici ubijene žene pokaže gde su njeni ostaci.

- Priznajem svoju umešanost u otmicu i smrt Mjurijel Mekej. Verujem da sam jedina živa osoba koja zna gde je njeno telo i voleo bih da se ono pronađe pre nego što umrem - napisao je Hosein.

On tvrdi i da žena nije ubijena, odnosno da je doživela srčani udar kada je bila oteta i dok je boravila na farmi.

Iako je Hosein rekao policiji gde su u blizini farme zakopalo Mjurijelino telo, oni ga nisu pronašli. Hosein se u međuvremenu prisetio tačne lokacije ali je ona isuviše komplikovana za objašnjavanje a on bi se, kako tvrdi, odmah setio rupe čim bi je video.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading