UBIO DRUGA JER GA JE ZATEKAO SA BIVŠOM DEVOJKOM: Nju je odmah nokautirao, a onda počeo da bije prijatelja na SMRT

Autor: Dejli Mejl

Svet

14.11.2023

23:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac osuđen za ubistvo prijatelja nakon što ga je uhvatio sa bivšom devojkom na igralištu za decu

UBIO DRUGA JER GA JE ZATEKAO SA BIVŠOM DEVOJKOM: Nju je odmah nokautirao, a onda počeo da bije prijatelja na SMRT

Foto: Leicestershire Police


Kajl Morli (29) je osuđen na doživotni zatvor nakon što je priznao ubistvo svog prijatelja Dejvida Betisona (43). Incident se dogodio u noći između četvrtka i petka, kada je Morli sa još dvojicom prijatelja bio na piću u Haglskotu. Nakon što je krenuo kući oko 2 sata ujutru, Morli je zatekao Betisona i njegovu bivšu devojku Kejti Lamb u intimnoj situaciji na dečijem igralištu.

Morli je prvo nokautirao devojku jednim udarcem u lice, a zatim se okomio na Betisona, koji nije pružao otpor. Nastavio je da ga tuče nogama, a telesne povrede su bile toliko teške da je Betison preminuo na licu mesta. Policija je odmah reagovala, ali je bilo prekasno.

U svojoj izjavi policiji, Morli je priznao napad na Betisona, ali je negirao da je imao nameru da mu nanese ozbiljne povrede. Tvrdio je da je bio pod dejstvom alkohola i droge. Međutim, porota je jednoglasno donela odluku da je Morli kriv za ubistvo Betisona.

Tokom suđenja, kao ključni dokaz istaknuta je izjava Kejti Lamb, koja je u trenutku napada bila svedok. Ona je opisala dramatične scene na igralištu, navodeći da je Betisonu bilo prekriveno lice krvlju i da je čula zvukove koji su je podsetili na njeno iskustvo rada u domu za stare.

Morli je osuđen na doživotnu robiju, a sudija će odrediti koliko će morati da provede iza rešetaka pre nego što dobije priliku za uslovni otpust. Ovaj tragičan događaj još jednom je pokazao da je nasilje u bilo kom obliku neprihvatljivo i da može dovesti do kobnih posledica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading