UBIO SE GRADONAČELNIK JER JE OTKRIVEN NJEGOV TAJNI ŽIVOT: Istrčao iz vozila i PRESUDIO SEBI pred policajcima

Autor: NYTimes

Svet

05.11.2023

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U središtu pažnje javnosti nedeljama unazad nalazila se skandalozna priča o Fredu "Babi" Koplendu, gradonačelniku malog grada Smits Stejšna i pastoru Prve baptističke crkve u obližnjem Feniks Sitiju.

UBIO SE GRADONAČELNIK JER JE OTKRIVEN NJEGOV TAJNI ŽIVOT: Istrčao iz vozila i PRESUDIO SEBI pred policajcima

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@nypost

On je, naime, otkriven kao osoba koja se na društvenim mrežama godinama lažno predstavljala kao transrodna devojka, što je izazvalo veliku buru u lokalnoj zajednici.

Koplend, koji je bio oženjen i otac troje dece, nažalost, izvršio je samoubistvo u petak popodne, oko 17 sati, pred policijom koja ga je pratila nakon što je dobila molbu da proveri njegovu dobrobit. Šerifova kancelarija je saopštila da je Koplend izašao iz svog vozila, izvadio pištolj, a zatim sebi oduzeo život.

 

 


Otkrivanje Koplendovog tajnog života na društvenim mrežama šokiralo je mnoge. Naime, on se na svojim lažnim profilima predstavljao kao transrodna žena pod imenom Britani Bler Samerlin. Koplend je na mrežama objavljivao fotografije na kojima nosi žensku odeću, a čak je i podsticao druge transrodne osobe da idu na terapiju zamene hormona.

 

 

 

 


Jedan od detalja koji je privukao pažnju jeste da su se na nekim fotografijama nalazili delovi odeće njegove supruge. Koplend sebe je nazivao "debelom transrodnom ženom" i objavljivao je transrodnu pornografiju i fikciju koju je, kako se sumnja, sam pisao.

Nakon što je skandal izašao u javnost, Koplend se oglasio za 1819 njuz i izjavio da je sve to bio samo bezopasan hobi koji ne utiče na njegov rad kao pastor i gradonačelnika. Međutim, očigledno da je ova afera imala veliki uticaj na njegov život i dovela do tragičnog kraja.

 

 


Kako su lokalni mediji preneli, Koplend je 2019. godine bio jedan od lidera u oporavku grada nakon što je užasan tornado pogodio obližnji grad i odneo 23 života. Tada se sastao sa tadašnjim američkim predsednikom Donaldom Trampom, koji je došao da posmatra razorne posledice oluje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading