PRVI SNIMCI IZ PARIZA, SVE OGRAĐENO POLICIJSKOM TRAKOM: Policija okupirala metro (VIDEO)

Autor:

Svet

31.10.2023

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najnoviji bezbednosni incident u francuskoj prestonici.

PRVI SNIMCI IZ PARIZA, SVE OGRAĐENO POLICIJSKOM TRAKOM: Policija okupirala metro (VIDEO)

Foto: Profimedia, fl24.net

Francuska policija

Pariska policija otvorila je vatru na ženu koja je navodno pretila u vozu, što je najnoviji bezbednosni incident u zemlji koja je pod pojačanom antiterorističkom uzbunom od smrtonosnog uboda nožem u školi za koji se okrivljuje islamski ekstremista.

 

 

Policija je saopštila da nema trenutnih informacija o stanju žene kao i to da su otvorili vatru nakon što ona nije odgovorila na njihova upozorenja.

Naime, nekoliko putnika u vozu pozvalo je hitnu pomoć i prijavilo da je žena pretila i da je nosila masku za lice i glavu.

Metro i prigradska železnička stanica koja opslužuje nacionalnu biblioteku Fransoa Miterana u istočnom Parizu evakuisana je, saopštila je policija.

U napadu na školu 13. oktobra, nastavnik francuskog jezika Dominik Bernar izboden je na smrt, a još tri osobe su ranjene.

Navodni napadač je bio pod policijskim nadzorom pod sumnjom za islamsku radikalizaciju. Francuski istražitelji za borbu protiv terorizma rekli su da je osumnjičeni izjavio odanost Islamskoj državi pre napada na grad Aras na severu Francuske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading