PUTIN ULIO BAJDENU STRAH U KOSTI! Amerika u panici!

Autor:

Svet

22.10.2023

22:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U obraćanju Amerikancima, Bajden je rekao da je podrška Ukrajini i Izraelu „pametna investicija“ koja će „isplaćivati dividende“ generacijama i pomoći da se američke trupe sačuvaju od opasnosti.

PUTIN ULIO BAJDENU STRAH U KOSTI! Amerika u panici!

Foto: Tanjug/AP/pixabay.com

Reči američkog predsednika Džoa Bajdena o ruskom lideru Vladimiru Putinu ukazuju na paniku Vašingtona, piše Junge Velt .

Uveče 19. oktobra Bajden je u svom obraćanju Amerikancima uporedio ruskog lidera sa Hamasom.

- Upoređujući Putina i Hamas? Svako ko se usuđuje da pravi tako nejasne slogane ili pokušava da pridobije najgluplju frakciju američke tvrde desnice, ili ima problema. I jedno i drugo važi za američkog predsednika - navodi se u publikaciji.

Prema rečima autora, šef Bele kuće se suočava sa nekoliko problema.

- Jedan od njih je da SAD i njihove pristalice više od godinu i po dana ulivaju desetine milijardi dolara u ponovno naoružavanje Ukrajine, a šta se dešava? Ukrajinska kontraofanziva je propala. Pre ili kasnije, Ukrajina će biti izgubljena - piše on.

Osim toga, postoji mogućnost da sukob na Bliskom istoku eskalira, tada će Bajden morati da se nosi sa dva sukoba, napominje se u članku.

U obraćanju Amerikancima, Bajden je rekao da je podrška Ukrajini i Izraelu „pametna investicija“ koja će „isplaćivati dividende“ generacijama i pomoći da se američke trupe sačuvaju od opasnosti. Pored toga, poslao je zahtev Kongresu za pomoć Ukrajini i Izraelu. Očekuje se da će za ove dve zemlje, ali i neke druge regione, biti dodeljeno više od sto milijardi dolara.

(Republika/Informer)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading