UBIJENE BEZ MILOSTI: Zastrašujući snimak RATNOG ZLOČINA Hamasovaca! Nisu ih zaustavili krici i jauci ranjenih vojnikinja (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Svet

16.10.2023

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hamasovi napadači su upali u izraelski vojni kompleks, povredili nekoliko ženskih vojnika granatama, a zatim ih brutalno pogubili dok su se krile iza stola. Ovaj događaj je zabeležen kamerom koju je nosio jedan od napadača.

UBIJENE BEZ MILOSTI: Zastrašujući snimak RATNOG ZLOČINA Hamasovaca! Nisu ih zaustavili krici i jauci ranjenih vojnikinja (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: Printscreen Daily Mail

Napad se dogodio u subotu, 7. oktobra. Napadači su bacili granatu u prostoriju pre nego što su ušli. Ženski vojnici su zavrištali od bola i straha dok su ih napadači okruživali sa kalašnjikovima. Na trenutak je izgledalo kao da su napadači promenili mišljenje, prišli su stolu iza kojeg su se žene krile i povukli stolicu dok su razgovarali relativno mirnim tonovima.

 

Međutim, brzo je postalo jasno da su napadači samo pravili prostor za čisto pogubljenje.

U poslednjim trenucima videa, jedan od napadača podiže pušku i ispaljuje nekoliko dodatnih hitaca na okrvavljene žene sa samo nekoliko metara udaljenosti. 

Izraelski timovi za prvu pomoć koji su prvi stigli na mesto napada rekli su da je ovo "jasan dokaz ratnih zločina".

„Umesto da zarobi vojnike, kao što bi to zahtevalo međunarodno pravo, terorista pomera stolicu u stranu da bi pucao iz neposredne blizine i pogubio ih“, napisali su na Telegramu South First Responders.

"Ovde se to  ne završava. Teroristi ponovo pucaju. Usred poslednjih uzdaha regruta, teroristi su ispalili poslednji metak da bi ih pogubili. Teroristi Hamasa izvršili su namerno pogubljenje povređenih vojnika direktno kršeći osnovno međunarodno pravo“, zaključila je grupa.

Potresni snimak pruža još više dokaza o brutalnosti Hamasovih napada prošlog vikenda.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading