RUSKI DIPLOMATA PRONAĐEN MRTAV U TURSKOJ: Telo pronašlo osoblje hotela, u sobi zatekli UŽAS!

Autor:

Svet

15.10.2023

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolaj Kobrinec, ruski dipolomata pronađen mrtav u svojoj hotelskoj sobi.

RUSKI DIPLOMATA PRONAĐEN MRTAV U TURSKOJ: Telo pronašlo osoblje hotela, u sobi zatekli UŽAS!

Foto: Printscreen/Telegram

Direktor Odeljenja za panevropsku saradnju Ministarstva spoljnih poslova Rusije, Nikolaj Кobrinec, iznenada je preminuo u Istanbulu.

O njegovoj smrti se oglasilo i Ministarstvo spoljnih poslova Rusije.

- Dana 12. oktobra 2023. godine u 62. godini iznenada je preminuo direktor Odeljenja za panevropsku saradnju i izvanredni i opunomoćeni ambasador Nikolaj Sergejevič Кobrinec - navodi se u saopštenju.

Uzrok smrti Kobrineca nije precizirano, a diplomata je prema informacijama koje je objavila turska novinska agencija NVT pronađen mrtav u svojoj hotelskoj sobi u Istanbulu.

Kako pomenuti mediji prenose, on je u svoju sobu ušao u četvrtak oko 14 časova, ali iz nje više nije izašao. Kolege diplomate su pokušale da ga kontaktiraju telefonom jer nije došao na sastanak, a telo je otkrilo osoblje hotela, nakon čega je poslat na pregled. Prema preliminarnim podacima istražnog tima, diplomata je preminuo od srčanog udara.

Podsetimo, ovo nije jedina smrt ruskih državnih službenika u inostranstvu.

Telo ruskog diplomate ranije je pronađeno kod nemačke ambasade u Berlinu. Nemački mediji su naveli da je diplomata pao sa poslednjeg sprata kompleksa ambasade u Berenštrase u berlinskoj četvrti Mite. 2022. godine je u Indiji preminuo ruski poslanik, jedan od najbogatijih službenika u Rusiji, tako što je navodno, pao sa trećeg sprata hotela u Rajagadi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading