PREŽIVELI MASAKR KRIJUĆI SE U ŽBUNJU: Zastrašujući snimak sa "žurke smrti", pet sati su ležali u šikari i gledali kako Hamasovci redom ubijaju (VIDEO)

Autor:

Svet

09.10.2023

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasavajući video snimak pokazuje trenutak kada su preplašeni posetioci izraelskog festivala bili primorani da se sakriju u žbunje kako bi izbegli kišu metaka od Hamasovih pušaka u masakru koji je odneo živote oko 260 civila.

PREŽIVELI MASAKR KRIJUĆI SE U ŽBUNJU: Zastrašujući snimak sa "žurke smrti", pet sati su ležali u šikari i gledali kako Hamasovci redom ubijaju (VIDEO)

Foto: Twiitter.com/printscreen,https://www.dailymail.co.uk/

Palestinska militantna grupa upala je na festival Supernova koji se održavao blizu kibuca Re’im, blizu Gaze, kao deo svog iznenadnog napada.

Zastrašujući snimci pokazuju nevine civile kako vrište dok se ispaljuju meci, dok se policija trudi da pomogne ljudima da se evakuišu. Neki su čuli kako viču: “Idi, idi, idi!” dok su držeći se za ruke trčali dalje od nadolazećih kamiona koji su ih pratili i ispaljivali metke.

Preživeli, koji su postavili video snimke muke na društvene mreže, objasnili su kako su bili primorani da se sakriju ispod grmlja dok su gledali kako žrtve padaju jedna po jedna, sve dok nisu čuli zvuke spasilačkih ekipa koje govore hebrejski nekoliko sati kasnije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Tagovi

Komentari (0)

Loading