UŽAS U EGIPTU: Policijski službenik otvorio vatru na izraelske turistime, stradale tri osobe (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Svet

08.10.2023

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najmanje troje ljudi je ubijenio u Aleksandriji nakon što je egipatski policajac navodno otvorio vatru na autobus koji je vozio turiste iz Izraela.

UŽAS U EGIPTU: Policijski službenik otvorio vatru na izraelske turistime, stradale tri osobe (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: Printscreen Twitter @truth917393

Svetski mediji javljaju da su u napadu ubijena dva Izraelca i jedan Egipćanin. Televizijski kanal Ekstra njuz, koji ima bliske veze sa egipatskim bezbednosnim agencijama, citirao je neidentifikovanog bezbednosnog zvaničnika koji je rekao da je još jedna osoba povređena.

Pucnjava se dogodila kod Pompejevog stuba u Aleksandriji. 

Službenik policije odgovoran za obezbeđenje turističkih područja, navodno je pucao iz svog ličnog oružja na grupu u oblasti Manšeja u Aleksandriji.

 

Egipatski pripadnici bezbednosti počeli su da istražuju ovaj slučaj, prema izvorima Al Arabije. Osumnjičeni napadač je priveden.

 

Josi Žum, čiji su roditelji putovali na lice mesta, rekao je za izraelski Kanal 12 News da su bili na organizovanom putovanju sa 17 ljudi.

„Koliko ja znam, moja majka se dopisivala s nama proteklih sat vremena i rekla da su u muzeju u Aleksandriji.

Rekao je da je u direktnom kontaktu sa izraelskim Ministarstvom spoljnih poslova. „Šalju im oklopna vozila“, rekao je on.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading