UHAPŠENI OTAC I MAĆEHA UBIJENE DEVOJČICE! Sara pronađena MRTVA u porodičnoj kući, njenu smrt prijavili sa drugog kraja sveta!

Autor:

Svet

15.09.2023

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na aerodromu uhapšeni otac i maćega devojčice Sare Šarif.

UHAPŠENI OTAC I MAĆEHA UBIJENE DEVOJČICE! Sara pronađena MRTVA u porodičnoj kući, njenu smrt prijavili sa drugog kraja sveta!

Foto: Tanjug/AP

Sara Šarif (10) pronađena je mrtva 10. avgusta u porodičnoj kući u engleskom gradu Vukingu, gde je živela sa ocem Urfanom Šarifom (41) i maćehom Beinašom Batul (29), koji su nakon njene smrti pobegli u Pakistan.

Oni su zajedno sa petoro dece uzrasta od jedne do 13 godina pobegli iz Ujedinjenog Kraljevstva, a Urgan je taj koji je hitno pozvao 999 čim je pobegao iz zemlje i sleteo u Pakistan. Nalazi obdukcije su pokazali da je devojčica zadobila ''višestruke povrede''.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Sara Šarif

Policija je nedeljama tragala za Šarifom i njegovom partnerkom, kao i njegovim bratom. Posle nekoliko nedelja skrivanja, objavili su snimak sa nepoznate lokacije, što je ujedno bio i prvi put da su javno progovorili o smrti devojčice.

Sarina maćeha Batul, čitala je iz sveske i Sarinu smrt opisala kao ''incident'', a dodala je i da je porodica spremna da sarađuje sa britanksim vlastima, kao i da je zabrinuta za bezbednost porodice istakavši da su prisiljeni na ''skrivanje''.

U intervjuu za poljsku televiziju "Uwaga!" majka devojčice, Olga Šarif, podelila je uznemirujuću priču o svojoj poseti mrtvačnici kako bi identifikovala telo svoje kćeri.

- Jedan joj je obraz bio natečen, a druga strana u modricama - rekla je majka devojčice.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Otac i maćeha Sare Šarif

Olga i Urfan razveli su se 2015. godine, a Sara je sa majkom i starijim bratom živela sve do 2019. godine kada je sud doneo odluku da trba da žive sa ocem.

Sarin otac, mažeha i njen ujak Faisal Malik (28) opruženi su za izazivanje ili dopuštanje smrti deteta, a uhapšeni su u sredu na aerodromu Getvik dok su se iskrcavali s leta iz Dubaija. Pakistan su napustili u sredu ujutro nakon pregovora s policijom i britanskim vlastima. Određen im je pritvor kako bi se u pojavili pred sudom za prekršaje.

Britanski mediji navode daje deda devojčice Muhamed Šarif pregovarao s lokalnim političarima i policijom da begunci izađu iz skrovišta i budu predati britanskim vlastima. Rečeno je da su se bojali zlostavljanja ako se sa njima pozabavi policija u Pakistanu, prenosi Gardijan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading