MISTERIOZNA SMRT MALOG MARKA (2) BUNI POLICIJU! Majka tvrdi da se igrao pa tragočno skončao - obdukcija pokazala nešto JEZIVO!

Autor:

Svet

03.09.2023

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak je dovezen u bolnicu 17. avgusta s ozbiljnim povredama koje je majka tvrdila da su rezultat pada sa tobogana na dečijem igralištu.

MISTERIOZNA SMRT MALOG MARKA (2) BUNI POLICIJU! Majka tvrdi da se igrao pa tragočno skončao - obdukcija pokazala nešto JEZIVO!

Foto: shutterstock

Italijanska policija je uhapsila majku dvogodišnjeg dečaka Markusa, zvanog Mark, zbog sumnje da je ona odgovorna za njegove smrtonosne povrede koje je pretrpeo pre nego što je preminuo u bolnici u Livornu 18. avgusta.

Iako je majka prvobitno tvrdila da je dečak pao sa tobogana, policija veruje da je dete zapravo bačeno sa znatno veće visine.

Dečak je dovezen u bolnicu 17. avgusta s ozbiljnim povredama koje je majka tvrdila da su rezultat pada sa tobogana na dečijem igralištu. Nažalost, uprkos naporima lekara, dete nije preživelo.

Međutim, obdukcija je pokazala da su Markusove povrede nespojive sa pričom o padu sa tobogana i da su nastale usled pada sa mnogo veće visine. Osim toga, istražitelji su otkrili da je majka tog dana ušla u zgradu sa detetom, ali se vratila sa njim u naručju 11 sati kasnije, umesto da ga vrati ocu, koji je imao starateljstvo nad dečakom.

Policija je privedla majku 1. septembra zbog sumnje da je ona odgovorna za povrede deteta i njegovu smrt. Ona će biti saslušana tokom naredne sedmice.

Ovaj slučaj izaziva veliku zabrinutost i postavlja mnoga pitanja o okolnostima koje su dovele do smrti ovog malog dečaka.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Саша

04.09.2023 08:38

Чуј ти то, полиција мисли 😉 па она стјуардеса паде из авиона и остала је жива са малим оштећењем кичме а можеш у мраку да промашиш степеник и да останеш инвалид а овде хапсе мајку зато што они "мисле"