KOMŠINICA PRVA OŽIVLJAVALA DETE KOJE SE UGUŠILO KANAPOM U KIKINDI: Medinska sestra čula kako MAJKA JAUČE ZA MRTVOM BEBOM, pa odmah pritrčala!

Autor: Republika, SLAĐANA STEPANOVIĆ

Hronika

03.09.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka je kobnog trenutka otišla do obližnje prodavnice

KOMŠINICA PRVA OŽIVLJAVALA DETE KOJE SE UGUŠILO KANAPOM U KIKINDI: Medinska sestra čula kako MAJKA JAUČE ZA MRTVOM BEBOM, pa odmah pritrčala!

Foto: Shutestock

Kikindu je juče potresla stravična tragedija, kada je dečak od 22 meseca stradao u igri sa bratom blizancem, tako što se obmotao o kanap venecijanera.

Kako saznajemo, njihova majka je kobnog trenutka otišla do obližnje prodavnice u Ulici Sterije Popovića, ostavivši decu samu, ne sluteći da će za nekoliko minuta doći do nesreće.

- Prodavnica je od njihove kuće udaljena oko 30 metara. Komšinica je požurila da nabavi namirnice, a kada se vratila zatekla je jednog od blizanaca bez znakova života. Istrčala je u dvorište i počela da jauče i doziva pomoć. Komšinica, koja živi preko puta, je medicinska sestra i odmah je dojurila na njene vapaje. Odmah je započela reanimaciju i nije prestajala sve do dolaska Hitne pomoći, ali je malecki umro u gradskoj bolnici - priča za Republiku komšija unesrećene porodice.

Prema njegovim rečima, porodica dečaka se nedavno doselila u njihov kraj.

- Svi smo ih znali samo iz viđenja, skoro su tu kupili kuću. Taman su se skrasili i sad im se desilo ono najgore. Imaju još jednu bebu dečaka, on je mlađi od blizanaca, njihov otac je auto-mehaničar -  opisuje naš sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading