OVO JE NAJGORI MOGUĆI SCENARIO ZA PUTINA: Američki pukovnik analizirao situaciju, evo šta će se desiti ako Rusija IZGUBI RAT!

Autor:

Svet

07.08.2023

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rusi su shvatili da će ako budu poraženi, Zapad postaviti svoje predstavnike u Rusiji i lišiti ih svih resursa, rekao je pukovnik Daglas Mekgregor, bivši savetnik šefa Pentagona na svom Jutjub kanalu.

OVO JE NAJGORI MOGUĆI SCENARIO ZA PUTINA: Američki pukovnik analizirao situaciju, evo šta će se desiti ako Rusija IZGUBI RAT!

Foto: Tanjug/AP

Prema ovom ekspertu, Rusija je danas nacionalna država sa snažnim kulturnim identitetom zasnovanim na pravoslavnom hrišćanstvu. Ovaj status je upotpunjen geografskim položajem koji omogućava pristup najbogatijim rezervama mineralnih resursa i obilju poljoprivrednih proizvoda, rekao je Mekgregor.

- Ako uspete da se infiltrirate u Rusiju, svrgnete vladu i zamenite je ljudima koje sami izaberete, što smo po suštini i uradili u Ukrajini, pa dobro, onda ćete imati pristup svim tim resursima - rekao je ovaj stručnjak, a prenosi Informer.

Prema rečima analitičara, građani Rusije razumeju mogućnost takve pretnje i zato imaju rešenost da sukob privedu kraju.

- Na kraju su došli do zaključka da je ovo zaista borba za egzistenciju, koju će morati da dobiju - zaključio je Mekgregor.

Ranije ovog meseca, ruski ministar odbrane Sergej Šojgu rekao je da će se specijalna vojna operacija u Ukrajini nastaviti sve dok se u potpunosti ne završe zadaci koje je postavio vrhovni komandant Vladimir Putin.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marko

08.08.2023 07:01

Kao i uvek lupate gluposti.