DEČAK PROVALIO STARICI U KUĆU, A ONA GA NAHRANILA! Kad je video hranu odustao je od krađe - evo šta mu je ona rekla!

Autor:

Svet

02.08.2023

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak je na kraju odustao od napada i otišao u kuhinju.

DEČAK PROVALIO STARICI U KUĆU, A ONA GA NAHRANILA! Kad je video hranu odustao je od krađe - evo šta mu je ona rekla!

Foto: Shutterstock

Ova neobična priča iz sistema krivičnog pravosuđa SAD dolazi iz grada Brunsvika, u državi Mejn, gde je 87-godišnja Mardžori Perkins postala junakinja kada je preživela neobičan napad tinejdžera koji je provalio u njenu kuću.

Mardžori Perkins je spavala u svojoj kući oko 2 sata ujutro 26. jula kada se probudila i shvatila da je 17-godišnji dečak stajao iznad nje i pretio joj da će je "iseći". Ona je hrabro ustala i počela da se brani, koristeći stolicu kao štit, ali je tinejdžer nastavio da je napada. Perkins je uspela da ga odbije i pokušala je da dozove pomoć, ali nije bilo nikoga u blizini.

Dečak je na kraju odustao od napada i otišao u kuhinju. Tada je Perkins shvatila da je tinejdžer bio gladan i nije imao šta da jede. Tako ga je, nakon što mu je ponudila hranu, čak poslala s grickalicama koje je imala u kući. Kasnije je pozvala hitnu pomoć, a policija je ubrzo pronašla i uhapsila dečaka nekoliko blokova dalje.

Tinejdžer je optužen za provalu, pretnje kriminalom i napad, kao i za konzumiranje alkohola kao maloletnik. Perkins je izjavila da se nada da će mu biti pružena pomoć kako bi svoj život stavio na pravi put. Takođe je istakla značaj pravilnog obezbeđenja prozorskih jedinica za klimatizaciju kako bi se sprečile ovakve situacije.

Ova hrabra baka je postala inspiracija i primer hrabrosti u suočavanju s izazovima i krizama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading