NEŠTO JE BRZINOM MUNJE PROLETELO PORED AMERIČKIH AVIONA: Društvene mreže se ZAPALILE, krenula rasprava, da li je to bio NLO? (VIDEO)

Autor:

Svet

20.07.2023

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak nepoznatog letećeg objekta zapalio je društvene mreže u Americi, a mnogi su smatrali da je reč o još jednom pojavljivanju NLO-a.

NEŠTO JE BRZINOM MUNJE PROLETELO PORED AMERIČKIH AVIONA: Društvene mreže se ZAPALILE, krenula rasprava, da li je to bio NLO? (VIDEO)

Foto: printscreen

Na snimku se vidi grupa američkih vojnih aviona, koji lete u formaciji, da bi u jednom trenutku, iznenada, tik pored njih proleteo drugi leteći objekat, koji se kretao u suprotnom pravcu. 

 

Ceo događaj je snimljen tokom paradnih vežbi američke mornarice održanih u maju ove godine. 

 

Na društvenim mrežama se ubrzo povela rasprava da li je reč o vanzemaljskoj letelici, ali ubrzo je razjašnjeno da je ipak reč o drugom avionu, koji zbog ugla snimanja i tzv. paralakse deluje kao NLO.

 

 

 

Na Jutjub snimku ceo događaj se mnogo jasnije vidi, na 2:27:10, tako da ovde nema mesta o tvrdnjama o letećim tanjirima i nepoznatim letelicama. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading