NOVI SKANDAL AMERIČKOG PREDSEDNIKA: Devojćicu grickao za rame, hteo da je poljubi u glavu, dete ostalo UPLAŠENO I ISTRAUMIRANO (VIDEO)

Autor:

Svet

15.07.2023

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki predsednik Džo Bajden pokušao je da ugrize devojčicu za rame pre nego što je napustio Finsku, izvestio je Foks njuz .

NOVI SKANDAL AMERIČKOG PREDSEDNIKA: Devojćicu grickao za rame, hteo da je poljubi u glavu, dete ostalo UPLAŠENO I ISTRAUMIRANO (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube

Incident se dogodio tokom Bajdenovog odlaska iz Helsinkija u četvrtak, kada je šef Bele kuće pozdravio osoblje ambasade i njihove porodice pre ulaska u avion, napominje Foks.

Na objavljenom snimku se vidi kako se 80-godišnji američki predsednik naginje ka devojčici koja sedi u majčinom naručju i pokušava da je ugrize za rame. Devojčica koja je izgledala uplašena tokom incidenta, kasnije je okrenula glavu kada je Bajden, koji u novembru puni 81 godinu, pokušao da je poljubi u glavu.

Ovo nije jedini incident koji se dogodio Bajdenu tokom njegovog putovanja u Evropu . Prethodno je američki predsednik pomešao Rusiju i Ukrajinu, govoreći na samitu NATO- a u Viljnusu. I tokom njegovog odlaska iz Helsinkija, novinari su primetili da je Bajden ovaj put koristio kraće merdevine da uđe u avion, ali se ipak spotaknuo.

Bajden, koji ove godine puni 81 godinu, postao je najstariji američki predsednik u istoriji. U poslednje vreme se više puta spotaknuo ili pao, pozdravio vazduh ili se izgubio na sceni.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Koki

15.07.2023 16:01

to su ti reptili