BI-BI-SIJEV VODITELJ PUKAO ZBOG SEKS-SKANDALA: Maloletniku i zavisniku platio 35.000 funti za EKSPLICITNE fotografije, kad se afera otkrila ZAVRŠIO U LUDNICI!

Autor:

Svet

13.07.2023

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac petoro dece koji svake nedelje ide u crkvu optužen je da je plaćao maloletnoj osobi za eksplicitne fotografije!

BI-BI-SIJEV VODITELJ  PUKAO ZBOG SEKS-SKANDALA: Maloletniku i zavisniku platio 35.000 funti za EKSPLICITNE fotografije, kad se afera otkrila ZAVRŠIO U LUDNICI!

Foto: prinsrkin

Voditelj "Bi-Bi-Sija" (BBC) Hju Edvards je naveden kao poznata ličnost koja je maloletnoj osobi plaćala za eksplicitne fotografije.

Navodno je mladiću koji je tad imao 17 godina platio ukupno 35.000 funti, koje je neimenovani mladić koristio za kupovinu krek kokaina.

Hju Edvards (61) trenutno se nalazi u bolnici zbog mentalnih problema, nakon što je njegova supruga Viki Flind otkrila da je on voditelj koji je u centru seks-skandala o kome su britanski mediji danima izveštavali. 

 

U saopštenju u njegovo ime, Edvardsova supruga Viki Flajnd je napisala da njen suprug „pati od problema vezanih za mentalno zdravlje“ i da je trenutno na lečenju u bolnici.

 

Britanska policija je ranije saopštila da je završila istragu u vezi sa ovim slučajem i da nema dokazada je počinjeno krivično delo.

Čelnici BBC-ja su međutim rekli da nastavljaju kompanijsku istragu „vodeći računa o pravu na privatnost svih uključenih u slučaj.“

Hju Edvards je voditelj večernjih vesti na "Bi-Bi-Siju", gde radi od 1984. godine. Tokom višedecenijske karijere, bio je uz gledaoce u emisijama "Vesti u jedan", "Vesti u šest", "Vikend vesti", "Dnevna politika". Uživo iz studija pratio događaje kao što su smrt i sahrana kraljice Elizabete II, krunisanje kralja Čarlsa III, venčanja prinčeva Vilijama i Harija i drugih važnih događaja.

 

Edvards je za sebe govorio da je posvećen hrišćanstvu i da svake nedelje ide u crkvu. Sa suprugom Viki Flind ima petoro dece - sinove Ejmosa, Semija i Dena, i kćerke Hanu i Rebeku.

 

Pričao je o borbi sa depresijom, kao i viškom kilograma nakon smrti oca 2010. godine. Tada je suprugu Viki hvalio u javnosti kao osobu koja mu je pomogla da se izbori sa životnim poteškoćama.

Tokom dugog niza godina, Edvards je zarađivao i do 600.000 funti godišnje. Pristao je da mu se smanji plata kako bi "BBC" otklonio razlike u zaradi žena i muškaraca, i potom je primao do 529.000 funti godišnje. Dodatno mu je smanjena plata 2019, i opet u julu ove godine na 439.000 funti.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading