MOŽE LI BIZARNIJE? Snimali kastriranje i emitovali uživo, napravili biznis od toga - policija sve pohapsila

Autor:

Svet

24.03.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je razbila kriminalnu grupu koja je operisala od 2016. godine

MOŽE LI BIZARNIJE? Snimali kastriranje i emitovali uživo, napravili biznis od toga - policija sve pohapsila

Foto: Izvor: Unsplash/ Akram Huseyn

Operacija, medicinska hirurška intervencija

Devet muškaraca optuženo je za krivično delo “ekstremne modifikacije tela” nakon što su uživo emitovali snimke pojedinaca kako uklanjaju svoje genitalije pred kamerom i koje plaća publika. U sredu su službenici Metropoliten policije uhapsili šest osoba povezanih sa kultom kastracije na lokacijama u Londonu, Škotskoj i Južnom Velsu, prenosi Dejli mejl.

– Krivično delo se odnosi na odstranjivanje p*nisa, testisa, nerava p*nisa, kastraciju, ubadanje igle u polni organ i sečenje p*nisa – saopštila je policija.

U periodu od januara 2016. do januara 2022. godine, optuženi su se udružili i u saradnji sa nepoznatim licima naneli teške telesne povrede. U februaru prošle godine, još sedam muškaraca uhapšeno je u okviru iste istrage nakon što je policija otkrila snimak vađenja p*nisa i testisa koje se dogodilo u podrumskom stanu u parku Finsberi.

Metropoliten policija je saopštila da su Marijus Teodor Gustavson, Jon Čukur i Piter Vejts optuženi na Vestminsterskom sudu za prekršaje. Gustavson (45) je optužen da je izvršio ekstremnu telesnu modifikaciju, napravio i distribuirao neprikladnu fotografiju deteta, kao i da je posedovao imovinu stečenu krivičnim delom. Čukur (28) optužen je za udruživanje radi činjenja krivičnog dela, a Vejts (65) optužen je za udruživanje radi izvršenja krivičnog dela.

Dejmijen Birns, Natanijel Arnold i Džejkob Krimi-Eplbi takođe su juče pojavili na Vestminsterskom sudu za prekršaje zbog modifikacija tela počinjenih tokom prošle godine. Metropolitenska policija izvršila je raciju u podrumskom stanu u parku Finsberi u decembru 2021. i uhapsila sedam muškaraca koji su posedovali snimke kastriranih članova.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading