ZATVORENIKA STRPALI U ZAMRZIVAČ - ČOVEK UMRO: Jezivo zlostavljanje iza rešetaka, porodica traži pravdu (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Svet

18.02.2023

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se vidi na snimku sa nadzornih kamera, čuvari zavotrenika vuku po podu, a sumnja se da su ga strpali u zamrzivač da ga kazne.

ZATVORENIKA STRPALI U ZAMRZIVAČ - ČOVEK UMRO: Jezivo zlostavljanje iza rešetaka, porodica traži pravdu (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: Shutterstock, Printscreen/Twitter/AttorneyCrump

Zlostavljanje zavtorenika u Alabami

Amerikanac Entoni Mičel (33) koji je preminuo u policijskom pritvoru, "najverovatnije je stavljen u zatvorski zamrzivač na nekoliko sati kao vid kazne", preneo je "Miror" sumnje porodice preminulog.

Mičel je umro u zatvoru u okrugu Voker u Alabami 26. januara, dve nedelje nakon što je uhapšen zbog pokušaja ubistva i pretnji.

Zatvorenika, koji je bio mentalno bolestan, kako se vidi se na nadzornoj kameri, vuku i stavljaju u policijski automobil.

Entonijeva porodica je pokrenula tužbu protiv policije u, kako su nazvali, "jednom od najužasnijih slučajeva zlostavljanja u zatvoru koji je Amerika videla".

Unutrašnja policijska kontrola Alabame trenutno istražuje njegovu smrt.

Policija je prvobitno tvrdila da je Entoni bolovao od psihičke bolesti, ali da je bio svestan i komunikativan kada je odveden u bolnicu.

Međutim, njegova porodica se poziva na dokaze sa video snimka i osporava šerifove tvrdnje.

Oni tvrde da je bolničko osoblje u "Voker baptist medikal" centru provelo tri sata da ga reanimira, pre nego što je proglašen mrtvim.

U lekarskom izveštaju se tvrdi da je uzrok Entonijeve smrti hipotermija.

U tužbi je priložen i lekarski izveštaj:

- Nisam siguran u kojim uslovima je pacijent držan, ali je teško razumeti da mu je rektalna temperatura bila 22 stepena, ako je samo bio zatvoren u ćeliji. Uzrok hipotermije nije jasan. Ne znam da li je bio izložen hladnoći. Verujem da je hipotermija uzrok njegove smrti - navodi se u izveštaju lekara.

Advokati porodice traže odgovore zbog tvrdnji da se Entoni smrzo u ćeliji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading