CIRKUS NAKAZA I OTMICA EVROPE! Medvedev brutalno komentarisao posetu Zelenskog starom kontinentu: Bradata manekenka u zelenoj smrdljivoj majici...

Autor:

Svet

11.02.2023

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Medvedev oglasio se povodom posete ukrajinskog predsednika Evropi.

CIRKUS NAKAZA I OTMICA EVROPE! Medvedev brutalno komentarisao posetu Zelenskog starom kontinentu: Bradata manekenka u zelenoj smrdljivoj majici...

Foto: Tanjug/AP, Profimedia

Zamenik predsedavajućeg Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev nazvao je posetu ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog Velikoj Britaniji "cirkusom nakaza", a nije štedeo uvrede ni za lidera ratom zahvaćene zemlje.

Medvedev je na Telegramu objavio tekst koji je nazvao: "O cirkusu nakaza i novoj otmici Evrope".

- Bradata manekenka u zelenoj smrdljivoj majici provozala se cirkuskim šatorom širom Evrope. Prenosi uživo, naslovne strane novina, fotografije sa "evropskim gazdama".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Volodimir Zelenski

Pa, paralelno – stotine svakodnevno umirućih mobilisanih Ukrajinaca, nasilno teranih da zaštite interese vladajuće nacističke klike.

Već sam pisao da sadašnji evropski „lideri“, sasvim bedni amateri, frotirni rusofobi i intelektualni pigmeji, nikada neće stati ni pored svojih prethodnika. Oni koji su posle najrazornijeg rata 20. veka gradili novu, nezavisnu i prosperitetnu Evropu. To je posebno bilo primetno u toku poslednje „borbe“ ukrajinskih iznuđivača. Apogej „cirkusa nakaza” bila je publika sa zelenom masnom majicom britanskog monarha - napisao je on i dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dmitrij Medvedev

- Ali svi manje-više adekvatni ljudi, posebno starija generacija, koji žive na ruševinama velikog Rimskog carstva, sada vide da im je prodata neka jeftina pornografska emisija. Podla i prljava fantazija koja je samo Evropljanima donosila probleme.

Prva u nizu - nepromenjena ugroženost života poskupljenjem, s kojom, naravno, mogu da se nose kako-tako. Manje jela, ređe kupanja,  paljenje gasnih lampi...Ali ono što ne uradiš tokom "pobede nad greškom mitske zemlje"... Vidiš kako pišu novine, to jeste ona... Izbeglice dokazuju.

Ali drugi je mnogo gori. nacionalno poniženje. Stari „pravi” Evropljani su verovatno mogli da izdrže od „Velikog američkog brata”. Ima i glavni novac, i glavnu štampariju (niko ne zna sudbinu evra), i veliko oružje, pa čak i hvaljenu američku demokratiju - piše u tekstu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dmitrij Medvedev i Vladimir Putin

- Ali kada se na, doduše, nekadašnje, ali imperije pozivaju bivši mali gubitnici... Pa, bivše „velike kneževine“ - poljske i litvanske... ovo je veoma ponižavajuće. Naročito za direktne potomke građana Rimskog carstva – Kvirita. Da, i za potomke ratobornih Franka i Gala.

Ova vladavina uzvišenih mladih evropskih nakaza završiće se veoma loše po „staru evropsku civilizaciju”. Ona se već raspada pod naletom emigranata koji pristižu iz celog sveta. I uskoro će potpuno nestati, ponavljajući poznati mit o otmici Evrope od strane Zevsa. Tek danas će ulogu bika odigrati drska Amerika, kojoj otvorenih usta servira žudnja za izdajnicima evropskih interesa poput Poljske i baltičkih zemalja - istakao je Medvedev.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rastko

12.02.2023 09:23

TOČNO !!!