PUTIN POD ROTACIJAMA STIGAO U KREMLJ! Panika u Moskvi, jurnjava usred noći: ON je odmah reagovao! (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

26.06.2022

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvene mreže preplavljene su snimcima na kojima se vidi kako vozila pod rotacijmo jure ka Kremlju.

PUTIN POD ROTACIJAMA STIGAO U KREMLJ! Panika u Moskvi, jurnjava usred noći: ON je odmah reagovao! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP;Printscreen

U subotu uveče, oko 23 sata, ruski predsednik Vladimir Putin je navodno hitno dojurio u Kremlj, okružen automobilima u pratnji koji su bili pod rotacijama. Prema video snimcima koji su objavljeni na društvenim mrežama, voyila su se kretala velikom brzinom.

U komentarima na društvenim mrežama se nagađalo da je reč o nekom hitnom sastanku ili nečemu veoma bitnom što se dešava u Kremlju.

Međutim, u nedelju ujutru je stigla reakcija Dmitrija Peskova, portparola ruskog predsednika, koji je negirao navode o hitnom noćnom sastanku u Kremlju.

- Ne, nije tačno. Sve je u redu - rekao je Peskov za RIA Novosti odgovarajući na pitanje da li je Putinova noćna poseta Kremlju povezana sa nekim hitnim sastankom.

Prethodno u subotu, gradonačelnik Severodonjecka je zvanično potvrdio da je ovaj grad pao u ruke Rusije i da oni sada u potpunosti imaju kontrolu nad ključnim gradom u Donbas regiji.

Ipak, nakon toga je stigla informacija da Ukrajina premešta svoje snage iz ruševina grada Severodonjecka na više položaje u susednom gradu Lisičansku kako bi stekla taktičku prednost nad Rusijom, rekao je šef ukrajinske vojno-obaveštajne službe Kirilo Budanov.

Inače, zapadni mediji, pozivajući se na izvore iz CIA, pišu da se Putinu sprema pakleni scenariju, po kojem će trojica bliskih saradnika okrenuti leđa ruskom predsedniku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading