KONSTANTIN (35) OPTUŽEN ZA POKUŠAJ UBISTVA: Zgazio ženu na pešačkom prelazu, slučaj je dobio neverovatan obrt (VIDEO)

Autor:

Svet

14.10.2021

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priča iz Novosibirska, koja se dogodila pre devet meseci i izazvala veliku buku u medijima dobila je neočekivan nastavak.

Republika

Foto: Tviter/Morana46648438

Konstantin Volobujev

 

Istraga o slučaju trajala je dugo. Sve ovo vreme, Volobujev i njegov advokat tvrdili su da je članak prema kome je Konstantin prvobitno optužen preuveličan.

Podsetimo se da je vozač starog stranog automobila Konstantin Volobujev naleteo na nogu prolaznika sa kolicima u stambenom dvorištu jedne zgrade. Zbog ove činjenice pokrenut je krivični postupak, ali sada su istražitelji popustili. 

Primedba o automobilu kurirske službe za dostavu hrane koji je pogrešno parkiran na travnjaku pokazala se kao veoma dugotrajan i težak obračun za vozača i povređenu Sibirku.

Policija je odmah nakon incidenta saslušala obe strane sukoba. Istražni komitet je  pokrenuo krivični postupak po prilično teškom članku "Pokušaj ubistva dve osobe, uključujući malo dete“, počinilac sudara je zadržan, a automobil kao instrument zločina zaplenjen. 

 

 

Konstantin Volobujev je, na zahtev advokata, ipak uspeo da izađe iz pritvorskog centra. Prvo - u kućni pritvor, a zatim potpuno.

Žena, čija je noga bila pod točkovima Tojote, tvrdoglavo je insistirala na najstrožoj kazni. Pisala je pisma Moskvi, pojavljivala se u medijima, svaki put se žalila na odbijanje hapšenja i nije htela na bilo koji način da odustane.

- Kada se sve ovo dogodilo, prišao sam, ponudio pomoć, a onda se nisam krio, čekao sam na licu mesta hitnu pomoć i policiju. Ona je, nakon ovog udesa, odmah počela da razmišlja o novcu i obeštećenju. Sećam se, njen muž joj je u žaru  trenutka rekao: "Zašto se uvek uvlačiš pod automobile!" Zatim je rekla da će, ako platim 350 hiljada, razmišljati o našem pomirenju - navodi Konstantin.

 

 

- Ispostavilo se da je ona od samog početka bila odlučna da zaradi novac, da dobije naknadu za incident. Naravno, odbio sam da platim. Moj poslodavac joj je platio 300 hiljada za moralnu štetu i za lečenje, a onda su joj 8. marta uručili poklon - rekao je za KP -Novosibirsk vozač stranog automobila Konstantin Volobujev.

Istraga o slučaju trajala je dugo. Sve ovo vreme, Volobujev i njegov advokat tvrdili su da je članak prema kome je Konstantin prvobitno optužen preuveličan.

Dalje u sukobu zbog primedbe o pogrešnom parkiranju baviće se sudija iz regiona Kirov.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading