HOROR NA ULICI: Navijači napravili zasedu četvorici mladića i PRETUKLI IH

Autor:

Svet

08.04.2024

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadnutim mladićima, koji su iz povratničkih porodica, nepoznate osobe napravile su zasedu sa više automobila na ulazu u mesto a zatim su ih brutalno pretukli

HOROR NA ULICI: Navijači napravili zasedu četvorici mladića i PRETUKLI IH

Foto: Youtube/Printscreen/enwsi.gr

Tuča navijača u Atini

Četiri mladića pretučena su u Stocu kada su se vraćali sa utakmice, saopštio je danas federalni ministar raseljenih osoba i izbeglica Nerin Dizdar i naglasio da od policije i tužilaštva očekuje da brzo reaguju i da privedu napadače.

Dizdar je na društvenim mrežama objavio da su napadnutim mladićima, koji su iz povratničkih porodica, nepoznate osobe napravile zasedu sa više automobila na ulazu u Stolac, a zatim ih brutalno pretukli.

Naveo je da ovakvo nasilje mora biti hitno i najstrože kažnjeno, te da od policije i tužilaštva očekuje da brzo reaguju, sprovedu istragu, kao i da napadače privedu pravdi i osude ih.

"Krug mogućih počinilaca nije posebno veliki", naveo je Dizdar i dodao da će Ministarstvo učiniti sve što je u njihovoj nadležnosti za ove mladiće i njihove porodice.

Napad se dogodio u noći između subote na nedelju, a pretučeni mladići su članovi kluba Iskra iz Stoca, koje su, kako je saopšteno iz tog kluba, pretukli navijači Zrinjskog, preneli su lokalni mediji.

Ne toliko daleko od Stoca, policija je otkrila detalje napada u Splitu u kojem je pretučen 23-godišnji mladić.

U premlaćivanju je učestvovalo pet osoba, od kojih su četiri maloletne, a među napadačima je i sin sada bivšeg načelnika PU splitsko-dalmatinske Slobodana Marendića.

Policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave šibensko-kninske sproveli su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom i četvoricom maloletnika osumnjičenih da su počinili krivično delo posebno teška telesna povreda na štetu 22-godišnjaka, koji se dogodio u Splitu 6. aprila ove godine.

"Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su osumnjičeni u subotu, 6. aprila oko 3.30 sati ispred kluba u ulici Supavla u Splitu, nakon kraćeg verbalnog sukoba, fizički napali 22-godišnjaka tako što su ga nekoliko puta udarili nogama i rukama u predelu tela i glave. Povređenom 22-godišnjaku u KBC Split konstatovane su teške telesne povrede opasne po život. Osumnjičeni će tokom večeri, uz krivičnu prijavu nadležnom državnom tužilaštvu, biti određen pritvor", saopšteno je iz policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading