DEVOJKA OSTALA BEZ RUKE DO LAKTA: Užas u mesari, Hitna pomoć je odvezla u bolnicu zajedno sa mašinom za mlevenje mesa

Autor:

Svet

26.02.2024

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon nesreće, radnica je odmah prevezena u kantonalnu bolnicu gde su medicinski timovi uložili napore kako bi joj pomogli.

DEVOJKA OSTALA BEZ RUKE DO LAKTA: Užas u mesari, Hitna pomoć je odvezla u bolnicu zajedno sa mašinom za mlevenje mesa

Foto: Shutterstock

U Bihaću se nedavno dogodila stravična nesreća u mesari u kojoj je mlada radnica izgubila ruku. Nesreća se desila tokom radnog vremena, a detalji o tome kako je do nje došlo još uvek nisu potpuno jasni. Lokalni mediji spekulišu da je radnica bila žrtva mašine za obradu mesa koja je uhvatila njenu ruku.

Nakon nesreće, radnica je odmah prevezena u kantonalnu bolnicu gde su medicinski timovi uložili napore kako bi joj pomogli. Međutim, uprkos svim pokušajima lekara, ruka nije mogla biti spašena. Ova tužna vest je izazvala veliku pažnju javnosti, a nezvanične informacije sugerišu da se radi o mladoj devojci koja je nedavno počela da radi u mesari.

Zašto svi ćute da je devojka od 25 godina pre neki dan izgubila ruku radeći u mesari u Bihaću? Odneli su je zajedno sa mašinom u Kantonalnu bolnicu i nažalost ostala je bez ruke do lakta - navodi jedna Fejsbuk stranica.

Jedna Fejsbuk stranica iznela je svoje nezadovoljstvo činjenicom da se ova nesreća nije našla u fokusu javnosti. Postavlja se pitanje zašto se o ovakvim događajima ćuti, posebno kada su u pitanju mladi ljudi koji su pretrpeli ozbiljne povrede tokom obavljanja svog posla.


Ova tragična nesreća u mesari u Bihaću predstavlja podsetnik na važnost bezbednosti na radu i potrebu za strožim merama kako bi se smanjio rizik od sličnih incidenata u budućnosti. Svi radnici zaslužuju da budu zaštićeni i da im se pruži sigurno radno okruženje.

Ova tužna vest nas podseća na važnost pridržavanja mera bezbednosti na radu u svim industrijama, posebno u onima gde postoji povećan rizik od povreda. Nadamo se da će se ovakvi incidenti u budućnosti svesti na minimum, a da će se radnicima pružiti adekvatna zaštita kako bi se izbegle ovakve tragične posledice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading