OSUĐEN SARAJEVSKI POLICAJAC: Ukrao i potrošio 80.000 KM

Autor:

Svet

20.02.2024

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ranije je u razdvojenom postupku osuđena Senaida Muslić za isto delo.

OSUĐEN SARAJEVSKI POLICAJAC: Ukrao i potrošio 80.000 KM

Foto: youtube.com/printscreen

Policija Bosne i Hercegovine na terenu

Davor Ilić, policijski službenik MUP-a KS, osuđen je u Opštem sudu u Sarajevu na zatvorsku kaznu od jedne godine zbog krivičnog dela krađe. Ilić je proglašen krivim za krađu novca iz metalne kutije koju je držao suprug Senaide Muslić u potkrovlju njihove porodične kuće na području Ilijaša, prenosi Avaz.

Ranije je u razdvojenom postupku osuđena Senaida Muslić za isto delo, uslovno na kaznu zatvora u trajanju od jedne godine sa tim da je vreme proveravanja dve godine. Muslić se tereti da je, po prethodnom dogovoru, uzela kutiju sa novcem i dala je optuženom Davoru Iliću, koji je novac prvobitno sakrio te ga kasnije potrošio.

Prema optužnici, tokom 2019. godine, optužena Muslić saznala je da njen suprug čuva metalnu kutiju sa novcem od oko 80.000 KM u potkrovlju njihove kuće. Nakon saznanja, Muslić je preuzela kutiju i predala je Iliću, a zatim je novac sakriven u Ilićevom automobilu.

Ova krađa novca iz porodične kuće izazvala je pažnju javnosti, posebno zbog učešća policijskog službenika u ovom zločinu. Mnogi su izrazili šok zbog ovog događaja, ističući ozbiljnost situacije i potrebu za pravednom kaznom.

Nakon sudskog procesa, Davor Ilić je osuđen na zatvorsku kaznu, dok je Senaida Muslić dobila uslovnu kaznu zatvora. Sud je pažljivo razmatrao sve činjenice i dokaze, te je donio odluku o kaznama u skladu sa zakonom.

Pored izrečenih kazni, sud je takođe naložio konfiskaciju iznosa ukradenog novca, a daljnji postupak vraćanja novca vlasniku biće rešen u skladu sa zakonskim propisima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading